FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 313667 razy ¬

ROZRYWKA | Poprawiamy naturę
twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2 
[powiadom znajomego]    
Autor "twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2"   

rozqrwicel
 Wysłana - 9 marzec 2013 12:41      [zgłoszenie naruszenia]

Szczerze mówiąc się nie mierzyłem ale w tamtym roku gdzieś pod koniec było chyba 37, teraz może ze 40 siedzi. Niski jestem (175), więc przyzwoicie to wygląda.

SebaWlkp
 Wysłana - 9 marzec 2013 14:12      [zgłoszenie naruszenia]

kacper fajnie. zredukowałeś sporo? jaka waga przed i po? wymiary duzo poleciały? bo łapka i tak przyzwoicie nabita

[http://www.insomnia.pl/twoja_chwila_prawdy%2C_czyli_inso_wi%C3%B3ry-t658085-s164.html]

Me ;P

INSOMNIA
 Wysłana - 9 marzec 2013 14:23      [zgłoszenie naruszenia]

na zdjeciach ktore dawalem tutaj w wakacje to waga byla w okolicach 85 kg

teraz 79, wiec nie za duzo spadlo, wymiary praktycznie takie same

tylko wiadomo ze nabicie juz nie to, jak zszedlem z wrzuty

pas 79 cm

lapa z 43,5-44

teraz juz leci 1 tydz cypio potem przejscie na propa+master+oxa+femara

wiec w okolicach lipca-sierpnia powinien byc szczyt formy

Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-03-09 14:23:45

phobeus
 Wysłana - 9 marzec 2013 14:25      [zgłoszenie naruszenia]

omas na propsie

SebaWlkp
 Wysłana - 9 marzec 2013 15:37      [zgłoszenie naruszenia]

a redu na czym robiłeś? jak z michą i aero?
widze że moda na femare nastała jeszcze 2 lata temu jak brałem ją 1 raz to nieliczni którzy jej używali mi odradzali a teraz każdy to na redu wali u mnie jeszcze 30 tab leży i czeka na maj

[http://www.insomnia.pl/twoja_chwila_prawdy%2C_czyli_inso_wi%C3%B3ry-t658085-s164.html]

Me ;P

INSOMNIA
 Wysłana - 9 marzec 2013 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

na niczym nie robilem

po cyklu woda zeszla

troche porobilem ta dieta ud 2.0

[kulturystyka.pl/the-ultimate-diet-20/]

jadlem jakos orientacyjne malo wegli i samo w sumie zeszlo %)

Young2
 Wysłana - 9 marzec 2013 17:37      [zgłoszenie naruszenia]

omas dobrze wiesz jak jest EHEHE

rozqrwiciel spoko

these niggas broke, these niggas lazy

Znawca -

Young2
 Wysłana - 9 marzec 2013 17:37      [zgłoszenie naruszenia]

Kaloryfer i wielkie plecy... Jeśli o nich marzysz, musisz wiedzieć, że facet kipiący testosteronem wcale nie jest szczytem kobiecych marzeń.

[facet.wp.pl/gid,15396865,kat,1033389,galeriazdjecie.html?ticaid=110332]

Polscy kulturyści są w większości na sterydach, po sterydach fujarka nie staje albo jest miękka dodatkowo rosną jądra. Coś takiego to nie dla mnie wolę facetów muskularnych ale chudych sportowców, biegaczy ale nigdy więcej kulturystów. W młodości miałam kilku z dyskotek, po sterydach byli agresywni, jak się czegoś nażarli to im sterczały i kuśki ale innymi razy lipa, dodatkowo pocili się i puszczali cały czas śmierdzące bąki, nie mówiąc o huśtawkach nastrojów.

tylko nie najmądrzejsze dziewczyny umówią się z mięśniakiem, pasują do siebie bo oboje mają niskie IQ!!! czyli głąb zrozumie się z głąbem....

Tacy napakowani faceci to w 99% ćwierćinteligenci. Jak najdalej od takich. Dla mnie to raczej odrażające. Nigdy nie lubiłam takich panów. Brrrrrrrrrr. Jakby głupotę mieli wypisaną na czołach.

Na Zachodzie na silownie chodza prezesi, dyrektorzy firm, studenci, a w Polsce przestepcy i lepki po zawodowce. Na Zachodzie pakerzy maja normalne wlosy, a polskie glupki gola sie na lyso i wygladaja,jak pol d... za krzaka. Na Zachodzie pakerzy sa zawsze usmiechnieci, a nasi zawsze wkur.. ni ! Tam sa mili dla otoczenia, a "nasi" wulgarni i chamscy. Poza tym "naszym" smierdza dresy i maja male "grzybki" ! DOBRY KOGUT,TO CHUDY KOGUT (przynajmniej poteznie obdarzony,a to potrzeba kobietom)!!! No i wyksztalcony,bo trzeba o czym porozmawiac, a nie tylko jesc i sra.. !!

Chlopcy , pakujcie, pakujcie ! Bedziecie sie podobac tylko sobie i gejom ! Nawet fajnie smierdzicie na silowni ! :)

napompowane sylwetki w najmodniejszych ciuchach swiadcza o kompleksach a zadna z nas nie chce zakompleksionego i stale patrzacego w lustro narcyza. We mnie wzbudzaja politowanie

druga strona barykady

Kompletna bzdura, osobiscie uwazam sie za stuprocentowego samca, lubie dbac o swoja sylwetke nie po to zeby zaimponowac kobietom (ok to tez), ale by lamac swoje bariery. Zawsze bylem szczuply i to mnie strasznie, ale to strasznie wnerwialo, za to z mega poczuciem humoru. Uskutecznilem silownie, nabralem pewnosci siebie, na lansiarskich, gejowskich ciuchach mi nie zalezy, po prostu jestem soba. Obecnie testosteron czuc ode mnie na kilometr, wchodze do knajpy i juz wiem, ze wieczor bedzie zaj.... Dziewczyny maja maślane oczy, cherlaki i mieczaki patrza z podziwem. Dlatego absolutnie nie moge sie zgodzic z ww. tekstem. Tego typu sciemy wymyslaja wyemancypowane feministki, pedzie, i inne "mało meskie" srodowiska ktore chca bysmy w to uwierzyli. Nie wierzmy. Najlepsze kobiety zawsze wiazaly sie z najsilniejszymi facetami. To nie nauka, nie filozofia, to ewolucja...

Zmieniony przez - Young2 w dniu 2013-03-09 18:09:25

these niggas broke, these niggas lazy

Znawca -

rozqrwicel
 Wysłana - 9 marzec 2013 18:09      [zgłoszenie naruszenia]

Niektóre komentarze

Ja uwielbiam facetów dobrze zbudowanych z długimi włosami takich jak np. Brad Pitt w Filmie Troja. Warunkiem jest jednak to, że facet sam zapracował na swój wygląd bez wspomagaczy takich jak sterydy, które oszukują. Mięśni przybywa a siły nie. Odpowiednie odżywianie i ćwiczenia, którym nalezy poświęcić więcej czasu robią swoje -tzn budują silnego przystojnego faceta, a nie sztucznie napakowany worek, który jak się dotknie palcem to się przewraca.

Ułomni ludzie sądząc po komentarzach.

W takim razie z drugiej strony jeszcze ten

mi to ręce opadaja jak czasami cos tu czytam i te mądre kobiety ktore tak pięknie sie tu wypowiadają, polskie spoleczeństwo przestaje sie ruszac, kazdy siedzi w domu przed kompem i komentuje takie glupie posty, 5 razy w tyg chodze na silownie, chodze na basen i zdrowo sie odzywiam i to nie jest tak ze kazdy moze tak robic bo ten ktory nigdy nie byl na silowni nie wiem ile to wszytsko wysiłku kosztuje, to jest codzienna walka z samym soba , jeśli chcesz dobrze wyglądac musisz sie poświecać, jeżeli wygladasz źle i nic z tym nie robisz to znaczy ze sie z tym pogodziles albo poprostu nie masz sil zeby podjąć jakąkolwiek próbe zmiany samego siebie, pozdrawiam wszytskich wytrwałych aaaaa i zapomnialbym niech tu kobiety nie gadaja glupot ze nie lubia jak chlopak jest wysportowany pozdro">

Zmieniony przez - rozqrwicel w dniu 2013-03-09 18:11:17

palmel
 Wysłana - 9 marzec 2013 22:40      [zgłoszenie naruszenia]

przecież to piszą same nory, króciaki i nieudacznicy nie ma co się tym przejmowac panowie

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 254 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100