Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
Young2
|
|
dalby fote w bialych slipach kleina, ale to juz za duzo by bylo
tylko i wylacznie slipy
|
|
rozqrwicel
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
jesli o obcisle chodzi to moga byc ale sie c***owo podwijaja jak zakladasz teksasy i trzeba gmerac a w slipach to zakladasz spodnie i kozak jest |
 |
|
|
Neptas
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
ja w bokserkach chodzę po plaży i w chodakch oczywiście
pozdrawiam
karol krawczyk |
 |
|
|
Neptys
|
|
Każdy z was był mały na początku. Masa idzie, więc jest coraz lepiej. W czerwcu może mono zarzuce to będzie fajnie.
McKenzi nie byl
ccor72z ile wazysz? jakie wymiary lapa/pepek/wrost? ile zrzuciles i w ile czasu? jak leciales z dieta (kcal?) i aero (systematycznosc, czas?)
Zmieniony przez - Neptys w dniu 2013-04-22 18:16:21
|
|
hepar
|
|
Polecacie jakąś konkretna siłkę w Kielcach? Będę tam przez pare tygodni a trening trzeba zrobić.
|
 |
|
|
ccor72z
|
|
Aktualnie ważę ok 78kg
Po cyklu na kreatynie było 80kg
180cm wzrostu
Łapa ok 37cm
Pas ok 90cm, ale tylko dlatego, że mam szerokie biodra czy chvj wie jak to sie nazywa. Generalnie brzucha mało mam.
Zaczynałem we wrześniu zeszłego roku
Zzaczynałem od ok 86-87kg , zrzuciłem do ok 70kg
Początkowo nie jadłem i biegałem, ale tu nie miałem zamiaru schudnąć. Po prostu miałem ciężką sytuację życiową. Po ok miesiącu się obudziłem i zacząłem normalnie jeść, tj. nie liczyłem kalorii, białko na poziomie 2g, węgle nie wiem, tłuszczy prawie brak.
W święta Bożego narodzenia zacząłem robić masę ( ) i za chvja nie szło, jadłem wszystko, ale metabolizm był tak rozkręcony, że chvja to dało. Później przestałem biegać, zrobiłem cykl na kreatynie i wyglądam tak jak widzieliście.
Wymiary z początku nieznane, ale sylwetka była tragiczna. Zaraz może uda mi się wstawić zdjęcie

Choinka jest, bo cały rok tam stała
Zmieniony przez - ccor72z w dniu 2013-04-22 19:04:13
Zmieniony przez - ccor72z w dniu 2013-04-22 19:05:05 |
 |
|
|
BIALY89
|
|
|
|
Neptys
|
|
no to taka sama sytuacja jak u mnie tylko mam troche wiecej miesnia i wyzszy jestem. tez celuje gdzies w 78-80kg (80 na wieczor)
ile razy bieganie? jakies specjalne tępo, tętno,czas? rano/wieczor? silka tez wchodzila?
skora nie jest jakas luzniejsza na brzuchu i bokach? tego sie boje bo smietnik mam cale zycie wiec jest raczej rozciagnieta
Zmieniony przez - Neptys w dniu 2013-04-22 19:27:18
|