obecne wyniki a to pogrubione to ile mi dala tura
plaska 105 x 5 + 15 kg
martwy 195 x 5 + 20 kg
wioslo 110 x 5 + 20 kg
push press 85 x 5 + 15 kg
przysiadu nie robilem
***owe te zdjecia nie wiem czemu to tak wychodzi
generalnie powiem wam tak jak macie te 300 zl do wy***ania na jakies glupoty to bierzcie ture ubocznych nie ma zadnych a wszystko ladnie idzie do przodu
Zmieniony przez - phobeus w dniu 2013-05-05 14:54:09
300 na sama ture? oral? ile za reszta *******ek? typu oslonki odblok, chyba ze nie trzeba? jestem zielony wiec moge sie glupia pytac ;) w razie czego mozesz opisac detale cyklu na pw
na tych fotach wyszedles jak po roku cwiczen i 100 metki
wez tego sansugna, idz do kibla, ustaw samowyzwalacz na 5s, wez scenrie na kolory jesieni/swiatlo swiecy, napnij sie, pstryknij zeby zapalil sie ten zielony prostokat - wtedy zlapie ostrosc
nie wlaczaj flesza
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2013-05-05 15:09:25
napi.erd.olisz 100 fot w kilkanascie sekund i pozniej wybierasz najlepsze
nie wiem co w tym dziwnego. temat sluzy pokazywaniu sylwetki i rozumiem kazdy stara sie pokazac z jak najlepszej strony. tak samo modelki jak maja sesje, to wybieraja jedno foto z kilkuset na okladke ktos wstawi chójowe zdjecia, zostanie pocisniety to niech pretensje ma tylko do siebie
we wlasnym mniemaniu kazdy moze sie uwazac za doj.eb.anego, ale jak foty tego nie potwierdzaja, to troche lipa i gadki w stylu 'na zywo to lepiej wyglada niz na fotach' gówno kogo interesuja. w dzisiejszych czasach trzeba sie umiec sprzedac
''nie jestes taki jakiego siebie widzisz, tylko jakiego cie widza inni''
~maria ildefons piłsudzka
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2013-05-05 15:36:58