Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
stabilny
ale ja polecam firme kelton
mielismy kilka rzeczy marbo
ale byly tak chvjowe ze trzeba bylo wyyebac
kelton sluzy juz okolo 4 lat i nic sie nie zepsulo |
 |
|
|
dziewiec2
|
|
Siłka, z poprzedniej strony rarytas, aż mnie jad zżera że można mieć taką kuźnie w domu.
Mam u siebie wyciąg prowizorke-samoróbkę i ćwiczenie na nim traktuje bardziej jako rozgrzewke, więc mam pytanie czy porządny wyciąg jest niezbędny w treningu pleców, czy pomoże mi rozbudować szerokość pleców? Czy jest to taki nieodzowny element siłki, jak np. ławka? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
nie jest niezbedny
styka drazek |
 |
|
|
Lagerfeld
|
|
Dobry z Ciebie prosiak jang Wpadłem tu tylko bo myślałem, że jest tu gdzieś v10?
|
|
INSOMNIA
|
|
nie ma, bo tu fity bez poszetki się wrzuca |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|

W sumie zastanawialem sie czy dac te foty, ale ze 2 lata juz nic nie dawalem wiec dam roznica niecale 2 miechy
po lewej po 1,5 roku bez sztangi w rekach i jedzac same gowna, kebaby itp, zlecialem hmm z 7 cm z reki? cos kolo tego + brzuch urosl no i waga poleciala ponad 10 kg
teraz pod koniec marca wrocilem sobie na silownie i cos tam wrocilo, + 7 kg (byloby wiecej jakbym sie do nog przykladal ) i zaczely wyskakiwac zylki na tricu, bicu i barkach
oczywiscie nie daje tego jako ocene ogolna, bo jeszcze kupa roboty przede mna, ale raczej jako ciekawostke jak dziala pamiec miesniowa
rosne caly czas na kreatynce, na rece wrocilo 5 cm i w sumie nadal czekam z czyms mocniejszym bo po co, jeszcze mysle z 5 kg na sucho niech wroci i wtedy o czyms pomysle
mam nadzieje, ze w lato bedzie zyciowka
aa przyciemione drugie foto bo swiatlo padlo na kaptury i nie bylo nic widac
Zmieniony przez - jednonerki w dniu 2013-05-13 16:35:33
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
nic nie widac
po chvj wrzucac takie zdjecia |