ccor, na poczatku jak woda schodzi leci najmocniej, pozniej juz trzeba sie zaniedbac tak jak ja zeby dalej lecialo diya i tak sie zatluscilem, zreszta tluszcz na + a ponad 10 kg na minus to ciekawe proporcje no ale teraz juz nie odpuszczam, koniec opjerdalania, cisne na kreatynie ile sie da a jak bedzie zastoj to sie cos zapoda zeby rozyebalo juz konkret
ale u mnie bylo widac cale cialo a nie 2 foty na ktorych w zasadzie nic nie widac tylko to ze sciagniete sa lopatki do tylu
bo sie nie zdazylem przypiac dobrze a tel fote zrobil nastepna fote dam lape bokiem od lustra zebys byl zadowolony
jak dam kreatyne na miesiac to zwolni to troche spadki ? nie ma co w sumie spadac ale i tak mi szkoda pracy ktora wsadzilem choc wiem ze szybko to wroci
jak masz wazniejsze priorytety niz silownia to yebaj to, i tak wroci a kretke zawsze warto jesc, uwielbiam ten suplement
sog wszet nawet _______________________________ [zalukaj.tv/polecony,2698050/] <- KLIK
wznowiłem trochę trening, więc wrzucam foto 187cm/91kg, dobrze byłoby jeszcze trochę przytyć a potem zrzucić z dychę Zmieniony przez - piotri_ w dniu 2013-05-13 22:51:32
chudo, masuj
a no chudo, co zrobić, masuje Zmieniony przez - piotri_ w dniu 2013-05-13 22:55:37
sog ze cwiczysz nuki