Dobra, to i ja coś wrzucę
Nie umiem pozować i zawsze na zdjęciach wyglądam z dvpy (na żywo z resztą też ), ale coś tam może będzie widać.
Najlepiej jak umiałem zebrałem boki rękami, żeby stworzyć wrażenie wąskiej talii :
I kolejne w stylu Jange
Na zdjęciach światło hvjowe, bo robione na szybko w siłownianej latrynie + jak pisałem nie umiem pozować
Waga [email protected] wzrostu, łapa ~45cm - z tym, że na ramiona przez ostatnie 2 tygodnie zrobiłem może ze 4 serie łącznie (nie chciało mi się %)), to samo barki. Pas ~90cm (było mniej, ale po majówce sobie trochę odpuściłem). W zasadzie od początku marca robię tylko siady/MC/WL/wiosła nie przekraczając 5 powt. w serii + biegam codziennie 3-4km.
Siłowo dobrze w hvj, to mnie cieszy najbardziej
Zmieniony przez - Neptas w dniu 2013-05-14 02:56:07
Jang: jak miałem jeszcze ze 3cm mniej w pasie to wyglądało to tak samo, więc obsrałem temat. Musiałbym chyba zejść do ~80cm żeby pozbyć się efektu piwosza Hvj tam, wrzuciłem żeby mieć porównanie za rok i tyle.
Jednonerki: dobre jak dla mnie, bo dla niektórych to rozgrzewka pewnie MC 235x5, WL z zatrzymaniem 1s na cycach 147x5, wiosło 155x5, z siadami staram się nie przekraczać 150kg (kolana bolą), podciąganie szeroko pełne +20x8.
Zmieniony przez - Neptas w dniu 2013-05-14 11:55:34