Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
fuluHEJT
|
|
nie miałem zamiaru nikogo atakować a tu taki odzew
fulu: Idę więc obciąć węgle, bez których czuję się jak gówno i kręcić aero, żeby zejść z wagą do ~80kg - bo tyle bym pewnie musiał mieć żeby zrobić BF10% Pomyślę też chyba nad swoim pierwszym cyklem Dzięki za rady
1) zejście z wagą i tak cie czeka bo z takim zatłuszczeniem mięśni nie zbudujesz zbyt wiele (słaba wrażliwość insulinowa + spowolniony metabolizm wysokim zatłuszczeniem).
Patrz Przegibon z dopingu sfd... rzeźbił w gównie pare lat będąc tłusty, waga +100kg ale mięśni brak. wkvrwił sie zjechał do 68kg jak dobrze pamiętam a teraz przy mniej niż 80 kg wygląda lepiej niż 95% ludzi pakujących na siłowniach
Jak zadowala cię taki wygląd to sory nie było tematu, każdy trener, ktoś siedzący w temacie powie ci to samo, najpierw zyeb smalec, potem buduj mięśnie
a jak jakieś cykle z saa masz już za sobą to tego nawet nie skomentuje
twoja sprawa, nie miałem zamiaru nikogo atakować
powiadomki off, narazie
Zmieniony przez - fuluHEJT w dniu 2013-05-15 15:00:53 |
 |
|
|
deuzy
|
|
|
|
Neptas
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
masz soga brodaczu
pozdro piona |
 |
|
|
fuluLAMA
|
|
fulu: spoko, ja w zasadzie nigdy nie chciałem mieć figury modela z kratą na brzuchu - jeszcze ze 4 lata temu ważyłem prawie 130kg (problemy zdrowotne itd.).
a to sory byku, nie wiedziałem, nie chowaj urazy
koniec ot, buźka
Zmieniony przez - fuluLAMA w dniu 2013-05-15 20:36:45 |
 |
|
|
hepar
|
|
Ja zawsze myślałem, że deuzy to ten typ co w profilu u niego figuruje... |
 |
|
|
kotnafiran
|
|
|
|
deuzy
|
|
jeśli nie trollujesz z tym pytaniem to nic odpowiem, że nic
w listopadzie zjadłem puche mono z vitalmaxa, przez zimę wór gainera na podbicie kcal i to wszystko
|
Young2
|
|
young2 jak te łapska trenujesz? ile razy w tyg i jaki trening jakbyś mógł, soga wbije z setnego hawaja
nie ma o czym mowic - taki gen
raz w tygodniu łączone bic tric
3 cwiczenia jakie mi sie zachce/sa akurat wolne ciezary na to i na to po 3 serie 8-12 powt.
deuzy plecy lepsze ode mnie tzn. szerokosc, stosunek talia-motyle. na 2 foto wyszedles jakbys mial sie kórwa oswiadczyc, albo tanczyl w jeziorze łabedzi
bioły patus
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2013-05-15 21:56:07
|
|
INSOMNIA
|
|
.
Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-05-16 23:17:48 |
 |
|