do takich nóg jak preeminent to tylko legginsy pasują _______________________________ "Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"
Jak to jest z tą kreatyną na redukcji? _______________________________ [zalukaj.tv/polecony,2698050/] <- KLIK
Diya: bij 100mg kreatyny co 2-gi dzień i będzie ok
poyebaly mi sie tematy, mialo byc w tym o suplach itd _______________________________ [zalukaj.tv/polecony,2698050/] <- KLIK
kreatyna podczas redukcji w niczym nie przeszkadza, można śmiało brać, potwierdzone info, _______________________________ stooley get stooleier
nie mam problemu ze spodniami obwod uda 65 cm lydka 44 cm nogi cwicze caly czas od kiedy zaczalem cwiczyc robie 4 s przysiadow 4 s wyprostow na blokadzie 3 s na blokadzie na dwuglowe i tyle ciezary tez nieduze Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-06-03 12:33:53
chvjowy trening _______________________________ XXX
Chvjowy czy też nie, nogi masywne i chyba o to chodzi(nic nie pisał ze startuje w 3 boju siłowym). Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2013-06-03 13:11:56 _______________________________ .
Aleś sobie klops gówno wydziarał
trening jak trening od treningu nogi nie rosna a rosna chyba od 150 mg propa i 50 mg mastera zreszta teraz wszedlem na ud 2.0 pod okiem mojego trenera Naliego Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-06-03 18:05:15