Mandaryna ma dla swoich fanów kolejną niespodziankę. Piosenkarka udostępniła swój wizerunek do zabawy w przebieranki. Teraz każdy może zdecydować w jaką bieliznę, pończochy czy spódnice ma być ubrana jego idolka. Obok garderoby zmian można również dokonywać w makijażu, Jednocześnie Mandaryna prosi swoich fanów o przesyłanie własnych pomysłów na kreacje. Najciekawsze mają zostać wykorzystane w kolejnych wcieleniach Marty Wiśniewskiej.
Moze tam z tym tematem zrobisz furore, choc nic pewnego...Dzis dziewczynki w tym wieku wola wypic pewnie browara niz ubrac lalke
Ja Wam powiem, że ostatnio widziałem Mandarynę w programie tego szwaba z M jak Miłość (Załóż się), no i muszę przyznać, że jakby jakoś wyładniała Wcześniej nie podobała mi się za specjalnie, ale w zeszły piątek, to aż miło było popatrzeć, hmmm... A w ogóle, to wolałbym ją rozebrać, niż ubrać
A widzieliścię tą reklamę herbatek odchudzających? Na początku byłam pod wrażeniem, jak na polskie realia to nawet spoko reklama, ale finał - Herbatki Mandaryna Marta Wiśniewska poleca, jakoś zepsuł całe moje dobre wrażenie .