| Autor |
"uchyalenie się od WKU" |
|
|
axman
|
|
Wysłana - 29 marzec 2007 22:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam , mam pytanko bo przychodzą do mnie awizo - najprawdopodobniej z WKU poniewaz okres odroczenia sie juz skończył - więc to pewnie WKU przysyła awizo którego nieodbieram było jedno ,drugie ,teraz przyszło trzecie - takze nieodbieram boje sie ze to wezwanie po bilet .I tu mam pytanko czy moga u mnie w domu zjawić się chłopcy z ŻW i zawinąć mnie do sztabu - albo jednostki ? maja prawo wleść na chate ? ,czy takimi sprawami zajmuje się nasz kochana Policja??
| |
|
 |
|
|
|
dragon1987
|
|
policja sie Tobą zainteresuje, pewnie dzielnicowy przyjdzie do domu, będzie wypytywał sąsiadów czy Cie widzieli itd.
Nie uczysz sie?
A żetony mogą przyjść jak będziesz dalej w*****a leciał. |
 |
|
|
|
Frajdej
|
|
zapisz sie do jakiejś policealnej pseudoszkoły i już
|
|
Clenoman
|
|
Smakosz
|
|
Koniecznie sie zapisz do szkoly gdzies...Nie wiem do ktorego roku zycia teraz biora? Do 28 czy sie cos zmienilo ??
|
|
dolot
|
|
ja to zalatwilem inaczej. Moj Tato odebral wezwanie (blad) zadzwonil do WKU i powiedzial ze jestem w UK i wracam dopiero w pazdzierniku na egzaminy do szkoly. Kazali mu odeslac to wezwanie i przekazac mi ze jak sie zjawie to mam zadzwonic do WKU. A co do awizo to zapytaj listonosza. On ci powie co to jest
|
|
minner
|
|
SZPIEG
|
|
jeśli oglądaliście dziś jakieś wiadomości to napewno słyszeliście że na lotniskach już na niektórych "poborowych" którzy pracują w UK czekały żandarmeria i policja...
obecnie problem jest na tyle duży że tych poborowych zagranicą powoli wojsko zaczyna ścigać, gdyż nie ma wystarczającej liczby poborowych....
wszyscy się uczą lub wyjeżdzają do UK
|
Ekspert -
 |
|
|
|
Saymonn
|
|
lub mają wade kregosłupa uniemożliwiającą służbe...jak u mnie  |
 |
|
|
|
minner
|
|
SZPIEG
|
|
wolałbym odsłużyć wojsko niż mieć wadę kręgosłupa nie sądzisz ??
|
Ekspert -
 |
|
|
|
Saymonn
|
|
akurat wade mam nabyta po wypadku samochodowym...czasem potrafie wytrzymac pół roku bez bólu,czasem co tydzien jestem u ortopedy i na zabiegach fizjoterapeutycznych,głupie wiazanie sznurowadel powoduje,ze sie czasem wyprostowac nie moge...przynajmniej nie sciemniam jak 3/4 uciekających od wojska
Zmieniony przez - Saymonn w dniu 2007-04-06 23:36:13 |
 |
|
|
|
piotrusxtc
|
|
teraz do 60 chyba a do 50 na bank moga wziac.... tym lekarzy straszyli skurviele ale ja sie ciesze bo juz wkrotce ostatnie pobory, pozniej wojsko zawodowe i TAK DO*****A POWINNO BYC
 |
|
|
|
XXwielkiXX
|
|
saymon co to za wada ? tez mam do tego wada serca wiec moze uda mi sie wymigac |
 |
|