FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10744 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
ultra music festival miami vs tomorrowland belgium  Wasza opinia gdzie  
lepiej zabawić 
[powiadom znajomego]    
Autor "ultra music festival miami vs tomorrowland belgium Wasza opinia gdzie lepiej zabawić"   

dancekingz
 Wysłana - 3 maj 2013 16:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

ultra music festival miami vs tomorrowland belgium Wasza opinia gdzie lepiej zabawić i umrzeć...

+ tomorrowland że w europie jest i tańszy dojazd itp.

I ile kasy bym musiał uzbierać by jechać tam a tam ? iilu chcialo by z Was imprezowiczow jechac na te imprezy !!!

Pzdr

mikolaaj_
 Wysłana - 3 maj 2013 20:23      [zgłoszenie naruszenia]

imo
UMF w miami, w obecnym miejscu > wszystko
juz nie mowie o samym line upie, gdzie praktycznie na umf jest kazdy, ale o scenerii miasta
oczywiscie jak na cebule przystalo nigdy na nim nie bylem, a na polskiej edycji zrobili mnie w wala

%)

Specjalista -

ZwT
 Wysłana - 3 maj 2013 20:29      [zgłoszenie naruszenia]

Tak w sumie jak mikolaj, popatrz na lineup, moze bedzie na jednym z eventow artysta badz kilku ktorzy bardziej cie zacheca, ale na obu imprezach lineupy wymiataja, takze w sumie nie jest to wielka roznica.
Ale jesli chodzi o samo miejsce to na pewno UMF wygrywa, Miami a Belgia, sam wyciagnij wnioski ;)
Co do kwestii finansowej to oczywiscie Tomorrowland wyjdzie sporo taniej, bo samo dostanie sie na miejsce imprezy to duza roznica w kosztach raczej.
NIe bede pisal ile bo nie mam pojecia, ale tak na zdrowy rozum na pewno UMF wyjdzie sporo drozej.

mikolaaj_
 Wysłana - 3 maj 2013 20:38      [zgłoszenie naruszenia]

bilety to najmniejsze koszty wyprawy jak sie kupi je w 1szej puli, a wiadomo ze nie ma na co czekac w przypadku UMF

co do line upu, na umfie nie ma hardstyle'u
za to w tym roku na tomorrowlandzie nie ma np. samsona, quintino, apstera, r3haba, deadmau5a
w przypadku tego ostatniego to mocne nazwisko, duzo tez zalezy od tego kto co lubi
tereny tomorrowlandu czy miasto miami, gdzie juz kilka dni przed impreza mozna wyczytac w necie czuc ta atmosfere, jest reklama na miescie itd.
no i jak kogos stac to moze zawitac tez na jakies pool party czy miami music week, choc nie wiem jakie terminy beda za rok, w tym byly niedaleko siebie

%)

Specjalista -

smutasny
 Wysłana - 4 maj 2013 02:57      [zgłoszenie naruszenia]

I ile kasy bym musiał uzbierać by jechać tam a tam ?

bilet będzie kosztował najmniej. Wszystko zależy jak się odpalisz. Cpanie, *****nie itp

Zmieniony przez - smutasny w dniu 2013-05-04 02:57:52

Specjalista -

ZwT
 Wysłana - 4 maj 2013 10:21      [zgłoszenie naruszenia]

No bilet (jesli mowa o bilecie lotniczym, a nie bilecie wstepu na impreze) to spora roznica, sprawdzilem wlasnie dwie pierwsze lepsze strony oferujace loty do belgii i do miami.
Belgia - ceny od 100-200 zl
Miami - ceny od 1900-2100 zl
Takze roznica delikatna jest, praktycznie za sama cene biletu lotniczego na UMF zorganizujesz sobie cala impreze na Tomorrowland.

Zmieniony przez - ZwT w dniu 2013-05-04 10:22:22

INSOMNIA
 Wysłana - 4 maj 2013 13:10      [zgłoszenie naruszenia]

6:28

umf zjada wszystko

jakbym jechal to bym wzial z 10k

chociaz i tak pewnie to by nie starczylo

Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-05-04 13:29:31

mikolaaj_
 Wysłana - 4 maj 2013 13:39      [zgłoszenie naruszenia]

^

%)

Specjalista -

Djj
 Wysłana - 4 maj 2013 14:00      [zgłoszenie naruszenia]

tylko ultra

ale to raczej z nastawieniem ( na polskie realia ) że tam jedziesz w sumie raz w życiu. Chyba, że masz dużo hajsu to na luzie.

Na tomorrowland można bez problemu skoczyć. I blisko i hajsu nie potrzeba aż tyle.

Beware of horses
I mean a horse is a horse of course, but who rides is important
Sitting high with a uniform, barking orders, demanding order

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 4 maj 2013 15:25      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym chciał, ale nie mam z kim. Jeszcze jest kazantip chyba dobry.

ZwT
 Wysłana - 4 maj 2013 17:07      [zgłoszenie naruszenia]

Kazantip tez fajny, duzo mniej znany, na pewno slabsze gwiazdy jesli ktos chce sluchac trackow z "beatport top 10"
Bodajze dzieje sie to na Ukrainie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

ultra music festival miami vs tomorrowland belgium Wasza opinia gdzie lepiej zabawić

Strony: 1 2 3 4 5