Witam. Wydaje mi się, żo mogłabym Ci pomóc... Mam pewne informacje w domowej biblioteczce na ten temat, musiałabyś tylko dokładniej sprecyzować, czego dokładniej szukasz, tzn. co się w niej powinno znajdować, jakie zagadnienia...itp.
Jestem do dyspozycji dzisiaj, ewentualnie jeszcze jutro. później zabieram się do swoich prac
Pozdrawiam!
Sądze, że chodzi o urodę w teraźniejszych czasach, co znaczy, ile jest warta i jakie ma znaczenie Jeśli mam rację - w internecie nic niestety nie znalazłam, ale możesz przecież napisać sam Porusz takie kwestie, jak ->
- uroda pomaga w życiu zawodowym jak i towarzyskim
- podwyża samoocenę
- wiele osób decyduje się na operacje plastyczne, a co gorsza -by upodobnić się dos wych idoli
- osoba "ładna" zazwyczaj jest lepiej traktowana
2. Zagadnienia związane z pojęciem urody
2.1 Definicje i pojęcia urody i
2.2 Kanony urody w różnych kulturach i
2.3 Środki poprawy urody
2.3 Instytucje wspomagające poprawę urody:
- chirurgia plastyczna
- salony urody
2.4 Wartośćurody we wspólnym świecie
2.5 Wartość urody w Polsce
Dziekuje i pozdrawiam
Wysłana - 6 luty 2006 23:48 Usunięta przez vogue za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
uważam,że temat jest "woda" i naprawdę, wiele z podpunktów można napisać samemu.Bardzo ciekawe zagadnienie.Uważam, że w internecie jest bardzo dużo materiałów odnośnie Twojego tematu.Nawet sama insomnia jest składnicą wiedzy.
tu mozna napisac,to co Macja-ze wiele osob chce sie po prostu upodobnic do slawnych osob,chce sobie poprawic biust "bo tak",a wielu ludziom chirurgia naprawde pomaga wyjsc do ludzi,kiedy pod jej wplywem (i wlasna praca) zmieniaja sie z brzydkiego akczatka w labedzia
- salony urody
rowniez poprawa urody i dobrego nastroju na stronach roznych gabinetow znajdziesz "wstepy",ktoremozesz tu wykorzystac
2.4 Wartośćurody we wspólnym świecie
tez odwolujac sie do wypowiedzi Macji-uroda czesto pomaga w zyciu...ludzie "ladni"sa czesto abrdziej przebojowi,pewni siebie etc..ale sa tez stereotypy,przez ktore wiekszosc ludzi np.nie chcialaby miec prezydenta blondynki,nawet najpiekniejszej
2.5 Wartość urody w Polsce
Mozesz sie przejsc do jakiegos salonu urody i zadac pytania, ktore moga Ci sie przydac do pracy, wlasna inwencja jest zawsze wyzej oceniana
W jednym z numerow chyba "Wprost" byl tez artykul, ze osoby majace wladze sa postrzegane, jak piekniejsze i w tym samym numerze bylo tez cos o operacjach
Noctua Summe Farmosa Parvula
para prezydencka jest na bakier z uroda , dlatego sa tematem zartow (szczegolnie prezydentowa), to takie aktualne odniesienie
Wiec kimze w koncu jestes?
Jam czescia tej sily, ktora wiecznie zla pragnac,
wiecznie czyni dobro
Noctua Summe Farmosa Parvula
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.