FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9087 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
uzaleznienie od kofeiny-czy warto walczyc 
[powiadom znajomego]    
Autor "uzaleznienie od kofeiny-czy warto walczyc"   

pimpek000p
 Wysłana - 30 marzec 2016 00:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam, powiem wprost , jestem od 20 lat uzależniony od kofeiny, nie pije kawy tylko lykam kofeinę hcl w kapsułkach, czasem biore tez TSE olimpu po 3 capsy na dobe
, ogolnie nie mogę bez tego zyc, wstaje i pierwsze co robie po lodowatym prysznicu , to 300mg kofeiny ze szczypta sody i wapnem, po tym czuje się najlepiej przez 4-6 godzin, potem co pare godzin do wieczora biore po 50mg kofeiny,
gdy nie wezme kofeiny, to czuje się tragicznie, lęki, nerwica , depresja, pobudzenie psychorychowe, kofeina to wszystko niweluje a wieczorem mogę spac jak dziecko, gdyż kofeina pomaga mi wypalić zła energie i poprawia perystaltykę oraz zmniejsza obrzęki podskórne
czy mam z tym walczyc czy brac kofeinę cale zycie, naszczescie nie musze zwiekszac dawki gdyż jakims cudem wciąż jestem czuly na kofeinę.

Robot-Man
 Wysłana - 30 marzec 2016 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

chrystusie nazarejski 20 lat na speedzie, jak to mozliwe, ze jeszcze zyjesz?!
jak najszybciej zgłoś się do monaru, tylko tam z tego wyjdziesz

woroczu, wybieram cie!

melvinmik
 Wysłana - 4 kwiecień 2016 21:21      [zgłoszenie naruszenia]

Ja walę jeden strzał dziennie 200mg z herbatą z cukrem jak wracam z roboty i jestem zmęczony.

W ogolę nie wiem jak od czegoś takiego można się uzależnić.

Heinek
 Wysłana - 21 kwiecień 2016 13:22      [zgłoszenie naruszenia]

Wypijam 3-5 kaw z ekspresu dziennie, bo lubię smak kawy, czasem jakiś spalacz z kofą jeszcze dorzucam. Mogę przestać pić kiedy chce, zdarzało się na wakacjach czy wyjazdach kilka tygodni że nie było jak, a rozpuszczalnej czy plutej nie tykam. Nie sądzę żeby dało się uzależnić od kofeiny.

typpek
 Wysłana - 26 lipiec 2016 17:18      [zgłoszenie naruszenia]

RANY BOSKIE CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!! Jak ty dajesz radę funkcjonować? Mi to by już 10 razy serce stanęło. Myślę że powinieneś się gdzieś udać z ym problemem, to dość poważna sprawa... Może to na prawdę źle wpłynąć na Twoje zdrowie. Lepiej uważać z takimi rzeczami.

shineonyou
 Wysłana - 6 sierpień 2016 09:32      [zgłoszenie naruszenia]

Od wszystkiego można się uzależnić

m,,m

ewaboberr
 Wysłana - 30 styczeń 2017 22:38       [zgłoszenie naruszenia]

Przestań brać to! Właściwie to pewnie poł Polski jest uzależnione od kofeiny, ale nie bierze tego w takich ilościach! Przestań albo ogranicz!

You cannot leave everything to Fate, boy. She's got a lot to do. Sometimes you must give her a hand.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

uzaleznienie od kofeiny-czy warto walczyc