otard, nie chodzi o to, kto by chcial paszteta ruchac, bo akurat to, ktora laska jest pasztetem, to rzecz wzgledna.
Chodzi o to, ze sugerujesz, ze kazda laska majaca okazje i warunki to zrobi, co jest oczywista bezedura.
zartów sie nie powtarza bo nie sa juz smieszne
termitek twoj anioł nie ma prywatnosci?
w sumie bylem ostatnio u siebie w domu, 6/7 kumpli z rogami :)
zaden nie zdradzal. Stad te 90%, kobieta sama na wakacjach wiadomo po co jest, na pewno zeby sie poopalac w samotnosci.
I zadne wiejskie, bezrobotne faje, wszyscy z wyzszym, wszyscy zarabiaja minimum srednia itd.
Oj,niektórzy z was pojęcia o tureckiej kulturze nie mają, a się wypowiadają. Poznałam wielu Turków, jak i Turczynek. Chłopaki są kulturalni, upzejmi, absolutnie nienachalni i fakt, dosyć przystojni. Jeden mnie zauroczył, bo nie dość, że mówi w dwóch językach, czego wielu z was, polscy mężczyźni, wytykający "turasom" braku znajomości angielskiego, nie potrafi, to jeszcze miał fantastyczne poczucie humoru i był przystojny. Fakt też, że nie poznałam ich w Turcji, tylko w innym europejskim kraju. Więc generalizowanie tego typu: dała się przelecieć kebabowi, woła o pomstę do nieba.
Dalej...
Mówicie, ze Polki jeżdżą do np Włoch i się "puszczają". No, po moim doświadczeniu z pewnym Włochem wcale się dziwię. Bo mój BYŁY chłopak przez 3 lata nie dokonał tego w łózku,co on w jedną noc :P. Z tym, że ja tego kolesia znałam od bardzo dawna (ok roku), lubliśmy się i dopiero kiedy zostałam porzucona zaczęło między nami iskrzyć.
A tak na marginesie- Włoszki jeżdżą się "puszczać" do Egiptu i Maroko. Po prostu- u siebie zwykle każda kobieta zachowuje się inaczej. Każda z nas ma prawo do seksu wtedy, kiedy ma na to ochotę, tylko wciąż wstydzimy się przyznać do tego głośno w swoim rodzimym kraju.
wlasnie, nie ma sie czego wystydzic. Ruchajcie sie z kim i ile chcecie tylko prosze o tym glosno powiedziec i nie udawac cnotek o ktore trzeba Bog wie ile zabiegac ;)
ps: jak wolisz Angel
Zmieniony przez - otard w dniu 2008-08-18 20:58:55