Autor |
"wakacje polek" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Tu nie ma nad czym rozwazac, tylko po prostu najzwyczajniej w swiecie kobiety slowianskie przepadaja za tym typem urody i tyle. Nie znam laski ktora nei zachwyca sie poludniowym typem urody. To jest jakby juz czesc ich charakteru.
|
|
Akonia
|
|
nie konkretnym typem urody, tylko raczej tym, że to są "zagraniczni", ciemnoskórzy itp czyli inni. To jest tak jakbyś całe życie w******lał lody śmietankowe, a potem spróbował czekoladowego.
inna sprawa, że potem polki mają syfy itp jak przyjechał jakiś nigger i aids rozpylił. a oprócz tego na świecie są raczej uważane za prawie takie ****y jak rosjanki.
Zmieniony przez - Akonia w dniu 2008-08-19 20:07:34 |
 |
|
|
Viverna
|
|
ale to chyba jest oczywiste, ze polki lubia "latynoski", ciemny typ mezczyzny. inaczej latalyby do skandynawii sie dupcyc
 |
|
|
Akonia
|
|
no myslisz, ze w norwegii np dupy nie dają? poczytaj sobie na gronie tematy o norwegii, to samo szwecja. dadzą dupy każdemu na świecie z czystej ciekawości. |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
polki lubia "latynoski", ciemny typ mezczyzny.
juz chyba gdzies mowilam,ze mnie rajcuja blondasy
ale cos w tym jest pelno bab sie slini np.na bambusow a jak zapytasz o ideal to brunet, ciemna karnacja
Specjalista -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Golden, dlatego wiem ze to ty otwarlas ten luft blondyńy żondzom !
|
|
mlkv
|
|
akonia - Nie za prawie takie same kvrwy tylko za takie same.
Luna - bez wchodzenia w szczegóły - zgadzam się z timo6. Może wynika to z jakiegoś "zachłyśnięcia" się "kolorowym" światem, ale po tobie to już teraz widać że za parę lat zmienisz nazwisko na angielskie, hiszpańskie albo włoskie.
Viverna - co do testosteronu, to wzrost oraz wyniki w sportach siłowych są raczej lepszą miarą niż owłosienie, o czym wspominał Klejcun. Drogą ciekawostki - mój Brat, Polak oczywiście, jest owłosiony gęsto, na plecach i ramionach też. Więc to chyba niekoniecznie tylko południowcy.
Ja po prostu napisałem to co gołym okiem widać. Dla odmiany np. brytyjka, amerykanka czy francuzka jeżeli wiąże się z obcokrajowcem to nie uznaje za stosowne tracić własnej tożsamości narodowej.
Spytałem czemu polki mają taki zwyczaj, odpowiedzi brak, jedynie jakieś mgliste kontrprzykłady.
Bo jak wygląda przeważająca większość przypadków - chyba oboje wiemy.
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
ziemon
|
LADY
|