Autor |
"wakacje polek" |
|
mlkv
|
|
Primo, proszę nie dręczyć Viverny.
Ona nie ma pracy, ma dużo wolnego czasu więc dużo pisze. W tym czasie jej mąż je czipsy i uwala się na łóżku.
Secundo:
"tu jest moda na zatrudnianie srilanek jako pomocy domowych. ja tego nie zrobie, bo uwazam, ze oni nie maja tych samych zasad higienicznych co ja - napatrzylam sie- i nie beda mi sie podomu walesac." - teraz Ja zakwilę kosmopolitycznym kwikiem.
Zdarzyło Mi się posuwać panienkę ze sri-lanki konkretnie. Tzn. tam się urodziła, ale wychowała u deutschów. Był to długi związek, trwał 8 miesięcy. Do tej pory trzymam w pokoju kryształowego mikołaja jakiego kupiła Mi na święta.
W związku z powyższym pragnę podnieść że srilanki MAJĄ odpowiednie zasady higieniczne. Myją się i wycierają. Tyłki też.
Tertio, Cahir jak rozumiem wrócił już do swojej księżniczki w wieży i nie będzie nas nękał swoją "logiką"?
 |
|
|
Cahir
|
|
na dyskusje jestem zawsze gotowy Jeżeli sprzeczne poglądy wynikały z tego niezrozumienia, o którym pisałem wcześniej to chyba wszystko jasne?
Nadal nie rozumiem dlaczego zdrada kobiety jest 100 razy gorsza.
 |
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
|
|
Viverna
|
|
life - nieststy, masz racje,ale to tez zasluga zniesieniu granic - teraz mamy unie europejska i euro. mam tylko nadzieje, ze zachowamy polskie zwyczaje i kulture.....mysle tez, ze pora sie zastanowic co sklania polki do masowego wyjezdzania - czy uciekaja jak szczury z tonacego okretu? czy moze maja opcje zaczecia czegos od nowa.
mlkv- dziekuje ale nie potrzebuuje adwokata. tak, nie pracuje bo jestem na urlopie bom w ciazy:) i mam duuuzo wolnego czasu w koncu!
moj maz pomiedzy walaniem sie w chipsach a ogladaniem meczow pracuje(btw. urlop mam platny, wiec nie jestem niczyja utrzymanka dla jasnosci)
a co do srilanek i innych - jak sam powiedziales ona sie urodzila tam a wychowala u niemcow. ja mowie o dziewczynach wychowanych tam - takich sie naogladalam i mnie to nie pasuje:) i nie mowie tu o myciu i wycieraniu sie, bo nie zamierzam ich rznac(fuj)
postuluje jedynie o niedenerwowanie mnie, bo ciezarna samica moze byc grozna
Zmieniony przez - Viverna w dniu 2008-08-21 22:12:04
 |
|
|
Life-tec
|
|
"czy uciekaja jak szczury z tonacego okretu? czy moze maja opcje zaczecia czegos od nowa"
Pewna dziewczyna dala mi do myslenia z jakiego powodu. Wola brudnego z 1000 funtow niz Polaka ktory nie ma nic.
Dla mnie to jest lenistwo, glupota i kvrewstwo ale tez naiwnosc chyba najwieksza wada kobiety, nawet fajna laska moze byc otumaniona
takim ciemnoskorym.
|
69Mlody69
|
|
|
|
fenix_88
|
|
Mlody, w chvj mądrze napisane ;] SOG.
Mamy taką kulturę, gdzie jak kobieta sypia codziennie z innym facetem to jest ****ą. Facet jak sypia codziennie z inną to MYŚLI że jest kozak itp., ale dla mnie osobiście też jest zwykłą szmatą. |
 |
|
|
69Mlody69
|
|
dziekuje i odbijam bo tez madrze powiedziane
|
Life-tec
|
|
"Caly czas zmierzam tu do jednego: Kurvienie sie z murzynem czy bialym, polakiem czy angolem to jedno i to samo kurvienie sie"
Z tym się nie zgodzę i całą poprzednią stronę nasmarowałem właśnie na ten temat. Poza tym wszystko cacy. Ja myślę, że się temat wyczerpał i można go zamknąć bo będzie w koło to samo ;-P.
|
otard
|
|
kurestwo poza granica pl boli kiedy taka pani w polsce udaje cnotliwą i domaga sie szacunku, jezeli nie udaje i u nas tez sie ****i to nic mi do tego. Po prostu omine szerokim lukiem. |
 |
|