Autor |
"wakacje polek" |
|
Viverna
|
|
przypominala mi sie akcja - to odnosnie brytyjczykow i brytyjek na wakacjach
bylam jakis rok temu w jednej miescince - takie cypryjskie las vegas;) i tam zobaczylam tych "szanujacych sie obywateli/lki uk" latajacych z prawie samymi ciapatymi!
nawet sie zdziwilam, bo pakistanczycy i inni czarni sa tu w charakterze pomocy domowej i jakos nikt by z nimi po ulicy za reke nie chodzil, a tu angole i angolki normalnie po katach sie ciapali. moze to tak ogolnie, ze biale na wakacje woli miec czarne do zabawy?
 |
|
|
otard
|
|
teksty typu kocham i tesknie a kilka godzin ruchanie innego znam bardzo dobrze, tez nie wierzylem ze to powszechne.
Nie dotkne kijem baby ktora wyjechala na wakacje/do roboty sama/z kolezankami za granice, uk czy po urlopie w turcji czy egipcie omijam łukiem.
Tam arabusy lapia sniade slowianki za reke i ******la komplementy nawet jak prowadzi boya za reke, znam takie przypadki. Jak laska jedzie sama czy z kolezankami NIE MA OPCJI zeby sie nie dala wyruchac, nie ma i koniec.
Taka prawda o kobietach. Co do tego ze mezczyzni dzisiaj tez sie ****ia to wg mnie, stosunek zdrad po stronie kobiety/mezyczyzny ze swojego srodowiska (polska wykształcona klasa srednia) ocaniam na 80/20. Jesli chodzi o ruchanie po prostu na ilosc to nasze rodaczki nas wyprzedzaja bardzo mocno.
Tragedia. Mysl o zonie przeszla bokiem juz kawalek czasu temu.
Ruchajcie sie dziewuchy w opor, problem ze siadomosc polskich mezczyzn rosnie i potem w przypadku choroby czy niedostatku nie bedzie rycerza :), arabusy czy turasy juz nie beda takie mile.
Zmieniony przez - otard w dniu 2008-08-18 19:33:32 |
 |
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
jak sobie teraz myśle nad tymi wszystkimi typiarami co znam i które wyjechały za granice to bez kitu wszystkie sie zeszmaciły
jedna tylko nie
ale zaraz po przyjeździe mój koleżka z nią zerwał
pewnie się puszczała tylko my o tym nie wiemy
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Gosia P to sama ma cos na sumieniu, bo juz nie pierwszy raz broni takiej postawy
|
|
Viverna
|
|
a ja gupia sie zastanawialam, po ki chvj moje kumpele jezdza na turecka riviere....no po chvj wlasnie tam jada!!
w koncu oswiecona!! dzieki o insomnio!!!
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
tu juz nie chodzi o to ze sie pjerdola, bo akurat to jestem w stanie zrozumiec (pod warunkiem ze jest sama), ale nigdy nie trawilem hipokryzji u bab, udawania cnotki niewydymki, pseudomoralnej coreczki tatusia, a za kulisami pjerdoli sie az knauf goldband ze scian leci. Mowicie ze drazni was, ze kobiety ktore sie pjerdola uwazane sa za szmaty, a faceci sa spoko kolesi. A moze jest tak wlasnei dlatego, ze kobiety pjerdola, klamia ze sa porzadne i udaja poukladane laseczki, a facet jak rucha to sie otwarcie przyznaje do tego ze rucha, nie udaje przyzwoitka. Mysle ze tutaj tkwi sedno sparwy, ze taka opinia wynika z klamania, a nie z tego co sie robi.
|
|
prezes85
|
|
takie co maja za***isty seks ze swoim facetem też zdradzaja?
Specjalista -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
niestety tak, bo to nie ma nic do rzeczy
p.s. tylko ci sie wydaje ze jest za***isty
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-08-18 20:06:12
|
|
prezes85
|
|
no to troche tego nie rozumiem
zreszta ja jestem facetem ktorego nie ciagnie zeby ***ac czarna, skosna czy mulatke
jakos mi sie to kojazy z glupimi ****ami a idiotki nawet najpiekniejsze to gowno a nie kobieta
Zmieniony przez - prezes85 w dniu 2008-08-18 20:07:16
Specjalista -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|