FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9388 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
wakacje z tematem 
[powiadom znajomego]    
Autor "wakacje z tematem"   

xapatan
 Wysłana - 6 lipiec 2014 20:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

nigdy nie lecialem samolotem a niedlugo wybieram sie na wakacje do grecji, jest jakas opcja zeby wziac ze soba five g i nie bylo przypalu?

INSOMNIA
 Wysłana - 6 lipiec 2014 20:57      [zgłoszenie naruszenia]

Nie lepiej na miejscu kupic?

xapatan
 Wysłana - 6 lipiec 2014 20:59      [zgłoszenie naruszenia]

z tym to roznie bywa, lece na 7 dni i niewiem czy bedzie czas zeby cos kminic, a lolek na sniadanie musi byc od pierwszego dnia pobytu:) ogolnie to chodzi mi jak to jest na lotnisku, kazda osoba i torba jest niuchana przez psa czy trzeba miec ostrego pecha zeby znalezli?

Zmieniony przez - xapatan w dniu 2014-07-06 20:59:31

Zmieniony przez - xapatan w dniu 2014-07-06 21:00:03

Zmieniony przez - xapatan w dniu 2014-07-06 21:02:57

DomPas
 Wysłana - 6 lipiec 2014 21:50      [zgłoszenie naruszenia]

nie ryzykowalbym zarzutu przemytu i posiadania dla 5g w przypadku drogi lotniczej.

Choc znany mi jest przypadek gdzie pewien nastoletni wówczas gówniarz przebył drogę z tematem niezauwazony, bylo to w normalnym bagazu,nie podrecznym.

xapatan
 Wysłana - 6 lipiec 2014 22:22      [zgłoszenie naruszenia]

a na miejscu myslicie ze nie bedzie problemu ze skminienien kwiatkow albo czekolady?

INSOMNIA
 Wysłana - 6 lipiec 2014 22:35      [zgłoszenie naruszenia]

w takim np. egipcie w odpowiednim miejscu w ciagu 15 min 2 typow sie mnie pytalo czy chce. a zdarzaly sie wakacje (inne kraje) ze nikt nie zagadywal, ale ja tez nie szukalem ;)

Zmieniony przez - mxs w dniu 2014-07-06 22:35:45

xapatan
 Wysłana - 6 lipiec 2014 23:18      [zgłoszenie naruszenia]

odpowiednie miejsce tzn? jakies disco? gdzie szukac w takiej grecji?

INSOMNIA
 Wysłana - 6 lipiec 2014 23:40      [zgłoszenie naruszenia]

egipcie akurat to byla naama bay, dzielnica rozrywkowa, wpisz w google. mnie zagadal taksowkarz za drugim razem :) disco mylse ze bedzie dobrym pomyslem, choc ceny i mozliwosc walka pewnie wieksze. jesli bylbym w hotelu z aminatorami na basenie to bym ich wypytal, moze akurat cos wiedza. w tunezji parenascie lat temu to mnie w nocy na plazy jakies tubylce zagadali i zapytali czy nie chce i raz na miescie mnie typ zaczepil na ruchliwej ulicy, otoczenie podobne jak w egipcie, rozrywkowy deptak. nigdy nie kupilem nic, wiec o jakosci i cenach nic niewiem

bestialski
 Wysłana - 7 lipiec 2014 12:35      [zgłoszenie naruszenia]

jakbys busem jechał to na pełnym luzie. co do samolotu to juz jest jakieś tam ryzyko.

Matką rozpusty nie jest radość, lecz brak radości

xapatan
 Wysłana - 7 lipiec 2014 13:48       [zgłoszenie naruszenia]

chcialem busem lub autokarem ale praktycznie juz nie organizuja takich wycieczek, chyba jednak bede probowal tam skminic bo szkoda robic przypal za glupia 5

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

wakacje z tematem