Autor |
"wchodze pierwszy raz na solar...." |
|
macja
|
|
Ja radziłabym dziewczynom uwazac, dzisiaj bylam pierwszy raz na solarium 7 minut i moje odczucia są bardzo negatywne, nie tylko ze względu na to, że przez ten "wiatr" przez chwilę się troszkę dusiłam, te lampy mnie oślepiły i ogólnie czułam się okropnie, to jeszcze mimo zapewnień innych, że 4 dzień miesiączki (opalałam się w bieliźnie ) nie zaszkodzi, to dostałam krwotoku, wymiotów i generalnie przez godzinę płakałam z bólu, także 10 razy się zastanówcie zanim pójdziecie nawet z "resztką" miesiączki na solarium... |
Specjalista -
 |
|
|
Mat13
|
|
Nicci dzieki za odp.,jak juz pisze to moze jeszcze sie dopytam to ma byc zwykly balsam do ciala czy jakis specjalny po solarium? Pozdr. |
 |
|
|
ona1983
|
|
Macja mam nadzieję,że już się lepiej czujesz <przytul>.Mnie kiedyś nastraszyła koleżanka bo słyszała,że u niej w mieście dziewczyna poszła na solarium jak miała miesiączkę i później umarła.Nie wiem czy to prawda,ale się przestaszyłam i faktycznie jak przeciwwskazaniem do opalania jest okres tak nie korzystam wtedy z solarium ani z kąpieli słonecznych.
Balsam po opalaniu możesz mieć taki specjalny(jak masz taki kaprys )
ale zwykły dobrze nawilżający wystarczy np. z wit.E,pantenolem-łagodzącym podrażnienia. |
Znawca -
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
Ja jako przeciwniczka bladosci, rzecz jasna popieram idee chodzenia na solarium nie tylko przez płec piękną ale tą brzydką równiez.
Jakoze nigdy nie wiadomo czy pojutrze na polske nie spadnie bomba jądrowa, czy nie wpadne za tydzien pod tramwaj, bądz tez czy nie umre przy porodzie pierworodnego syna uwazam ze nalezy zyc dniem dzisiejszym.
Szkoda marnowac zycia na wyglądanie beznadziejnie, a bladosc i przeswitujące zyły nie nalezy do super widokow.
Wiadomo nie ma co przesadzac, ale mysle ze raz na poltora, czy 2 tygodnie to nie jest jakis dramat.
Tak samo naszą skórę niszczy dym papierosowy, a wątpię zeby wszyscy zrezygnowali z pojscia na impreze, do klubu.
oraz negatywny wplyw maja konserwanty, cukier, i pestycydy w szyucznie nawozonych warzywach i owocach, a raczej nikt nie zrezygnuje z jedzenia
 |
|
|
colloseum
|
|
gorzej jak na kogos nie dziala solka i i tak sie nie opali  |
 |
|
|
Stifler23
|
|
Ja jako przeciwniczka bladosci, rzecz jasna popieram idee chodzenia na solarium nie tylko przez płec piękną ale tą brzydką równiez.
a ciekawe ciekawe kto to ta płeć piękna
Raz na 2 tyg jest wporzadku,przynajmniej czlowieka nie widac w nocy .
Wiosna i temat sie odswierzył.
Zmieniony przez - Stifler23 w dniu 2007-04-02 13:36:00
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
Eska
|
|
|
|
mir123bych
|
|
heh nigdy nie byłem an solarium, i nei znam faceta który by tam chodził hehe dziewczynom to i owszem pomaga:)
------------------------------------
[http://www.procentciebie.pl/]
|
 |
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
No fakt. Nie cierpię się opalać