Autor |
"wchodze pierwszy raz na solar...." |
|
Mat13
|
|
|
|
ona1983
|
|
Firma bardzo fajna,a karnacja z czasem będzie CI się zmieniać jak będziesz korzystał z solarium |
Znawca -
 |
|
|
Mat13
|
|
Dzieki za szybka odp.(sog dla Ciebie)..chyba sie zdecyduje i go kupie..:D |
 |
|
|
ona1983
|
|
Tylko tak jak wcześniej pisałeś nabieraj tej opalenizny stoniowo,zwłaszcza,że będziesz miał jeszcze ten przyspieszać-żebyś się nie poparzył |
Znawca -
 |
|
|
Mat13
|
|
Pierwszy seans mialem na 5 minut drugi mam zamiar wziac tez na 5minut,pozniej 2 razy po 8 minut a pozniej juz chyba po 10min,dobrze soie to wykalkulowalem?Wogole to znacie osoby co mialy jasna karncacje i nabraly przez solarium ladnej opalenizny?(nie mowie tu o takich "spalonych kurczakach",bo to za fajnie nie wyglada,tylko o ladnym brazowawym odcieniu:D) |
 |
|
|
ona1983
|
|
|
|
Mat13
|
|
Pamietam o odstepach robie sobie okolo 3 dni..A jest mozliwe ze przy 5 min sie cos juz zauwazy?Nie rozumiem np. takich ludzi co sie opalaja po 20min(to chyba lekka przesada)..Czytalem na internecie ze max. czas opalania twarzy to okolo 5 min.,prawda?I mam jeszcze jedno pytanie wiem ze da sie wylaczyc lampy na twarz podczas opalania a da sie tez na odwrot(czyli lampy na twarz wlaczone a na reszte ciala wyl.?)..z gory dzieki za odp.Pozdr.:) |
 |
|
|
ona1983
|
|
20 min to przesada.5 minut na początek opalania ok,ale trzeba też wziąć pod uwagę,że te lampy muszą się rozgrzać i to trwa pewnie 2 minutki.Ja nigdy nie przekraczam 10 minut i wystarcza mi tak.Jak chcesz opalić sobie twarz,to są takie małe solaria na twarz i dekold.Dawniej można było je spotkać w gabinecie kosmetycznym a nawet widziałam w sklepach.Szkoda płacić za solarium jak nie chcesz korzystać na ciało |
Znawca -
 |
|
|
Mat13
|
|
Hehe dzieki za odp.,nie ze nie chce opalac ciala..tak tylko pytalem z ciekawosci..tez mam zamira nie przekraczac 10min a najlepiej bede sobie chodzil razna tydzien na 8min mysle ze wtedy utrzymam ladny koloryt..Dzieki jeszcze raz.. :) |
 |
|
|
juveraf
|
|
Wiesz efekty po tym hydramist są naprawdę ok.
ja chcę teraz przejść na następny poziom tych kosmetyków i kupić ten balsam
[http://www.allegro.pl/item186774737_shoco_choco_czekoladowa_opalenizna_okularki_od_ss.html]
podobno też jest dobry
a jeszcze mam pytanie do koleżanki kosmetyczki
czy tymi balsamami przyspieszającymi to smarować się przed samym wejściem na solar czy można wcześniej???
ja np. smaruję się tym w domu bo solarium mam niemalże po drugiej stronie siatki, ale nie wiem czy takie smarowanie nie obniża skuteczności tych kosmetyków.
|