Autor |
"wchodze pierwszy raz na solar...." |
|
ona1983
|
|
|
|
juveraf
|
|
ok, dzięki.
ja od nasmarowania, na łóżko kładę się po jakichś 5 minutach
także jak mówisz nie powinno być gorszych efektów
|
|
ona1983
|
|
5 minut to nie ma różnicy.Ładnie się wchłonie za ten czas krem |
Znawca -
 |
|
|
colloseum
|
|
a po solarium mowicie tym balsamem dove. Ok a na twarz? Tez tym samym balsamem mozna czy lepiej czyms innym? |
 |
|
|
ona1983
|
|
|
|
juveraf
|
|
|
|
Mat13
|
|
Zakupilem ten hydramist i pokilku uzyciach juz widac zadowalajace efekty:D:D Kupilem tez taki balsam po opalaniu z Suncare: [http://www.aquavitae.com.pl/catalog/images/aa%20balsam%20po%20opalaniu.jpg] ,mam pytanie czy zaraz po solarium sie powinno uzywac balsamu po oplaniu?Czy np. jak bylem popoludniu to mozna uzyc wieczorem(wiem,ze proste pytania,ale wole sie dowiedziec od doswiadczoncyh osob)..I mam jeszcze jedno pytanie,ten hydramist jest dobry,ale zauwazylem,ze z tylu pisze,ze nie posiada filtrow ochronnych,to nie jest przyadkiem zle?Chyba powinny byc jakies filtry ochronne na solarium(z filtrami juz jest niebezpiecznie a co dopiero bez..)Aha i ten balsam powinno stosowac sie tylko po opalaniu czy np jak dzisiaj bylem na solarce,uzylem balsamiku to jutro tez moge?Z gory dzieki za odp.Pozdr.
Zmieniony przez - Mat13 w dniu 2007-04-26 21:40:29
Zmieniony przez - Mat13 w dniu 2007-04-26 21:41:51 |
 |
|
|
ona1983
|
|
Skórę nawilżaj tak często jak ona tego potrzebuje.Ogólnie powinno się to robić nawet 2 razy dziennie,więc możesz dzień po solarium się smarować balsamem nawilżajacym,a nawet powinienś by uniknąć przesuszenia skóry. |
Znawca -
 |
|
|
Mat13
|
|
Ok.A co z tym brakiem filtrow ochronnych,moze cos wiesz na ten temat.
P.S. Sog for you:) |
 |
|
|
ona1983
|
|
Sądzę,że kosmetyki przeznaczone do solarium mogą tych filtrów nie mieć w swoim składzie,bo nie zawsze klienci się tym przejmują.NAstępnym razem jak będziesz kupował kosmetyk to zobacz czy są takie co mają te filtry
Zmieniony przez - ona1983 w dniu 2007-04-26 22:07:20 |
Znawca -
 |
|