FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1932 razy ¬

ROZRYWKA | Gry
wybór konsoli 
[powiadom znajomego]    
Autor "wybór konsoli"   

model_tsw
 Wysłana - 25 lipiec 2012 16:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć
od dłuższego czasu uparcie noszę się z zamiarem zastąpienia pc czymś do internetu i czymś do grania co wszyscy starają mi się wyperswadować. nie chce w podróży tachać 15 albo 17 calowego laptopa który jest dla mnie nie praktyczny i grać na tym z doskoku. mój wybór padł na netbooka i konsole. z konsol liczą się tylko ps 3 albo xbox 360. yu moje pytanie które urządzenie wybrać, czy poczekać już na ps 4 lub xboxa 720. z tego co wiem to na poczatku są drogie i dośc okrojone wersje konsol a dopiero po jakimś czasie wydają lepsze zeby podnieśc sprzedaż.
jeszcze jedna kwestja, mam nowy monitor 24 calowy z hd da sie w miare dobrze grac na tym na konsoli?

Moderat
 Wysłana - 25 lipiec 2012 16:29      [zgłoszenie naruszenia]

monitor będzie ok
nie ma co czekać na nowe konsole, nie wiadomo kiedy się pojawią, może 2014, może za rok. Jak nawet wyjdą to ceny z dvpy i brak gier.

xbox czy ps3 musisz sam zadecydować, zobacz na jakiej konsoli są gry które bardziej ci odpowiadają. Jedna i druga jest świetna, nie zawiedziesz się, gier jest tyle, że nie starczy ci życia.

sam mam xboxa ale szczerze mówiąc to kupiłem go ze względu na niską cenę: 600 czy 700zł, jakbym miał pieniądze to brałbym ps3, zdecydowanie więcej exclusivów które bardziej mnie jarą niż na klocku.

Zmieniony przez - Moderat w dniu 2012-07-25 16:32:01

Znawca -

Tehaer
 Wysłana - 25 lipiec 2012 16:35      [zgłoszenie naruszenia]

Sam posiadam ps3, duża ilość za***istych exclusiveów, darmowa rozgrywka sieciowa, odtwarzacz bluray masz od razu wbudowany. W xie wygrywa lepszy pad i voice chat, który można zawsze odpalić.

model_tsw
 Wysłana - 25 lipiec 2012 17:51      [zgłoszenie naruszenia]

na jakiej zasadzie działa internet w konsoli? przez wifi tylko?
mieszkam na zadupiu i mam internet 480kb/s(tylko taki mi idzie) da sie na tym wifi zrobić żeby chodziło w miare normalnie??
co można robić jeszcze na konsoli oprócz filmów i gier?

Tehaer
 Wysłana - 25 lipiec 2012 18:35      [zgłoszenie naruszenia]

w PS3 masz połączenie WiFi i kablem Ethernet. Na konsoli muzyka filmy internet granie zdjęcia. Wyszedł teraz też TVN Player, masz tam seriale filmy i programy rozrywkowe z TVNu za darmo. Oraz Iple.

szakal2402
PRZYDUPAS
 Wysłana - 25 lipiec 2012 18:40      [zgłoszenie naruszenia]

Jak chcesz grac duzo online to ps3, która posiada psn i jest oczywiście darmowy, xbox live trzeba placic niestety

Chodźmy chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę

Specjalista -

Lizbo
 Wysłana - 25 lipiec 2012 19:01      [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie najwieksza "wada" xboxa, to platne multi, popatrz ktore tytuly ci sie bardziej podobaja, na x pograsz np. w halo, a na ps3 w unharted.

witeq
 Wysłana - 25 lipiec 2012 19:54      [zgłoszenie naruszenia]

kupiłem jakiś czas temu xboxa

w zasadzie jestem zadowolony, choć okazało się, że nie mam czasu, żeby co chwila ogarniać nowe gierki, choć tych naprawdę klawych jest cała masa, w ten oto sposób gram niemal tylko w fifę

minusem jest na pewno brak możliwości gry online za free

plusem względem ps3 jest kinect
co prawda w ps3 masz move, ale kinect > move

.......:::::::Tchórz umiera tysiąc razy, a bohater tylko raz:::::::.......
[http://www.jokaroo.com/ecards/funnymovies/madsoccerskills.html]

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 25 lipiec 2012 20:47      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym brał PS3, bo więcej gier na wyłączność na PSa mi się podoba - dodatkowo Blu-ray, darmowy PSN przeważają szalę.

Za Xboxem jest niższa cena i faktycznie bardziej ergonomiczny pad plus Kinect, jeśli ktoś z tego typu rzeczy ma zamiar korzystać.

AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009

Znawca -

arton
 Wysłana - 25 lipiec 2012 21:15      [zgłoszenie naruszenia]

Miałem xboxa i mam ps3. Na xboxie boli płatne multi, ale jest zdecydowanie lepsze niz na ps3 i warto płacić. Dodatkowo jedynym powodem posiadania xboxa jest gears of war 3. Nic nie przebija tego multi. Mam ps3 bo chciałem zagrać w exy, imo warto dla Heavy rain i god of war 3 :)

model_tsw
 Wysłana - 25 lipiec 2012 23:00      [zgłoszenie naruszenia]

da sie grać na konsolach w pirackie gry i odtwarzac samemu nagrane filmy i muzyke?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

wybór konsoli

Strony: 1 2 3 4 5