Cześć
od dłuższego czasu uparcie noszę się z zamiarem zastąpienia pc czymś do internetu i czymś do grania co wszyscy starają mi się wyperswadować. nie chce w podróży tachać 15 albo 17 calowego laptopa który jest dla mnie nie praktyczny i grać na tym z doskoku. mój wybór padł na netbooka i konsole. z konsol liczą się tylko ps 3 albo xbox 360. yu moje pytanie które urządzenie wybrać, czy poczekać już na ps 4 lub xboxa 720. z tego co wiem to na poczatku są drogie i dośc okrojone wersje konsol a dopiero po jakimś czasie wydają lepsze zeby podnieśc sprzedaż.
jeszcze jedna kwestja, mam nowy monitor 24 calowy z hd da sie w miare dobrze grac na tym na konsoli?
monitor będzie ok
nie ma co czekać na nowe konsole, nie wiadomo kiedy się pojawią, może 2014, może za rok. Jak nawet wyjdą to ceny z dvpy i brak gier.
xbox czy ps3 musisz sam zadecydować, zobacz na jakiej konsoli są gry które bardziej ci odpowiadają. Jedna i druga jest świetna, nie zawiedziesz się, gier jest tyle, że nie starczy ci życia.
sam mam xboxa ale szczerze mówiąc to kupiłem go ze względu na niską cenę: 600 czy 700zł, jakbym miał pieniądze to brałbym ps3, zdecydowanie więcej exclusivów które bardziej mnie jarą niż na klocku.
Zmieniony przez - Moderat w dniu 2012-07-25 16:32:01
Sam posiadam ps3, duża ilość za***istych exclusiveów, darmowa rozgrywka sieciowa, odtwarzacz bluray masz od razu wbudowany. W xie wygrywa lepszy pad i voice chat, który można zawsze odpalić.
na jakiej zasadzie działa internet w konsoli? przez wifi tylko?
mieszkam na zadupiu i mam internet 480kb/s(tylko taki mi idzie) da sie na tym wifi zrobić żeby chodziło w miare normalnie??
co można robić jeszcze na konsoli oprócz filmów i gier?
w PS3 masz połączenie WiFi i kablem Ethernet. Na konsoli muzyka filmy internet granie zdjęcia. Wyszedł teraz też TVN Player, masz tam seriale filmy i programy rozrywkowe z TVNu za darmo. Oraz Iple.
Jak chcesz grac duzo online to ps3, która posiada psn i jest oczywiście darmowy, xbox live trzeba placic niestety
plusem względem ps3 jest kinect
co prawda w ps3 masz move, ale kinect > move
AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009
Miałem xboxa i mam ps3. Na xboxie boli płatne multi, ale jest zdecydowanie lepsze niz na ps3 i warto płacić. Dodatkowo jedynym powodem posiadania xboxa jest gears of war 3. Nic nie przebija tego multi. Mam ps3 bo chciałem zagrać w exy, imo warto dla Heavy rain i god of war 3 :)