FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8159 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
wyciecie nadwrazliwej czesci jelita grubego  
[powiadom znajomego]    
Autor "wyciecie nadwrazliwej czesci jelita grubego "   

pain1988
 Wysłana - 6 sierpień 2015 00:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam, to już postanowione, po latach nieskutecznej walki z ZJN postanowiłem z moim znajomym , chirurgiem, po prostu wyciac nadwrażliwy skurczony fragment jelita ok 30 cm, to niewiele , wg prognoaz, jelito się sszyje, i będzie jak nowe, bez zadnych leków bez niczego, po prostu trzeba wyciac to co nas zabija , ten wredny fragment jelita, bo bol jest tak duzy ze ja się dusze, mam 40 stopni goraczki, wynisczenie, chorobę psychiczna, nerwice eepresje itp., bo sygnal z nadwrażliwego jelita idzie prosto do mózgu, nie odwrotnie, !! trzymajcie kciuki, wycięcie fragmentu jelita grubego to nic takiego, , prosty zabieg a uratuje zycie!

INSOMNIA
 Wysłana - 6 sierpień 2015 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

Gratuluje

kulawy92
 Wysłana - 6 sierpień 2015 15:32      [zgłoszenie naruszenia]

A masz 100% pewności że to nie jakieś zapalenie jelita grubego (np. leśniowski-crohn albo colitis ulcerosa) lub jakiś inny syf, bo tak wycinać kawałek z powodu ZJN to kvrwa dosyć grubo

Zmieniony przez - kulawy92 w dniu 2015-08-06 15:32:31

Duda11
 Wysłana - 8 sierpień 2015 15:44      [zgłoszenie naruszenia]

Odnośnie uwagi kolegi wyżej.

Miałem kiedyś podobny problem. Lekarz podejrzewał ZJN. Nie pomagało nic. Aż w końcu jedna ogarnięta osoba poleciła mi stosowanie probiotyków (dobre bakterie). Od tego czasu wszystko jest w porządku, mam spokój do dzisiaj, mimo że probiotyki biorę już bardzo rzadko, profilaktycznie co kilka tygodni i ewentualnie przy leczeniu antybiotykami

Tak więc upewnij się, że na pewno nie ma innych sposobów leczenia (i że to na pewno to - w moim przypadku nie był to ZJN). Wycinka to ostateczność.

Zmieniony przez - Duda11 w dniu 2015-08-08 15:45:30

INSOMNIA
 Wysłana - 8 sierpień 2015 17:24      [zgłoszenie naruszenia]

Zdecyduj się osobo czy jesteś płci męskiej czy żeńskiej oraz nie wchodź do internetu bez przyjęcia codziennej dawki leków

olkiaallaa
 Wysłana - 7 styczeń 2016 23:23     
 Usunięta przez Don quixet za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

Nindżor
hipochondryk
 Wysłana - 14 luty 2016 01:23       [zgłoszenie naruszenia]

ja mam colitis ulcerosa i ostatnie zaostrzenie minęło mi w 3 dni ... bez żadnych leków ... po prostu piłem dziennie 7-8 herbat z kurkumą pieprzem i imbirem ... jestem w szoku jak kurkuma potrafi zdziałać cuda naprawdę ...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

wyciecie nadwrazliwej czesci jelita grubego