Moje dwie osemki leza poziomo. Jedna se usunalem 2-3 lata temu...
A drugiej nie usune za ****a po tamtym usuwaniu. Chociaz powodouje ze mi zab 7-emka peka i sie lamie. Ale od czego sa plomby
nic kompletnie nie czułem podczas usuwania 8. nie wiem gdzie osoby które pisza "boli" chodza do stomatologa. ogólnie to 8 powinien usuwac chirurg, a nie dentysta. gojenie równiez bardzo krótkie
Zabieg trwal 73 minuty...bo pamietam kazda.
Jako ze zeba mialem schowanego pod skora, i wchodzil pod siodemke, to trzeba bylo rozcinac. Potem pilowac siodemke. Potem lyżeczkowac ta ***ana osemke, potem ja rozcinac na pol i wyciagac po kawalkach.
Na koncu dodam ze mialem stan zapalny w siodemce przez co znieczulenie prawie nie dzialalo i s****iel mi wkrecal ze dziala i mi sie wydaje ze nie dziala.
Nastepnym razem jak bede robil...to pod narkoza i nie ma ****a.
Do tego gojenie trwalo 2-3 miesiace.
Zmieniony przez - SaharVS w dniu 2008-06-29 18:22:10
Zmieniony przez - SaharVS w dniu 2008-06-29 18:22:36
zęba jak pisałem wyrywa ci chirurg, a nie zwykły dentysta. w kazdej dobrej klinice dentystycznej masz chirurga, który najpierw robi ci przeswietlenie, aby na poczatku wiedziec jak najszybciej i najlepiej zeba usunąc, dostaniesz głebokie znieczulenie, po którym nie boli zupełnie nic (kompletnie nic nie czujesz, słyszysz tylko odgłosy), masz usuwanego zeba (wyrywanie albo dłutowanie), łyzeczkowanie, i jak to zazwyczaj bywa w przypadku wyrywania ósemek szycie dziasła, aby gojenie było jak najszybsze.
nastepnym razem proponuje lepsza klinike wybrac
a kiedy wogole rosna 8mki? mam 19 lat i nie mam tego govna jeszcze albo sie skurviel gdzies schowal xD