moze penis wystaje ci z rozporka _______________________________ "Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"
a moze masz na plecach skoro sie tak ogladaja?
raczej to drugie hehe... hmmm...no dobra...może pogadamy bardziej ogólnikowo?? _______________________________ NuRiKo!! NuRiKo!!
Rafee, wymiotła mnie Twoja wypowiedź z tymi trzema pytaniami. No i z penisikiem też _______________________________ Szczęśliwa kobieta sukcesu :-)
zobacz czy ktoś Ci nie przyczepił na plecach jakiejś kartki
już sprawdzałam... nadal zastanawiam się nad tym penisem... _______________________________ NuRiKo!! NuRiKo!!
zasuń rozporek i po sprawie _______________________________ Kiedy rozum śpi budzą się Kaczory..
ale na plecach %_) ... ejj no dosyć jaj sobie nie róbcie:P _______________________________ NuRiKo!! NuRiKo!!
To moze sie najpierw przedstaw lub napisz cos o sobie. Sprobujemy wywnioskowac z twoich postow dlaczego tak sie dzieje. _______________________________ "Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"
i wtedy wymyslimy jak rozwiazac twoj klopotliwy problem. mozesz np spentac sobie pudziana i z nim chodzic wszedzie. wtedy beda bali sie za toba ogladac, albo beda ogladac sie za nim nie za toba Zmieniony przez - Pure_MDMA w dniu 2005-07-17 20:58:16