Witam, z tłusta dupą borykam się od narodzin, wiec to genetyka hormony receptory , estrogen itp. , walcze z tym od ok 25 lat, obecnie mam 35 azaczalem gdy miałem 10lat , bo moja sylwetka eliminowala mnie utomatycznie z plazy czy basenu,setki godzin aerobow, spalacze , diety , wszystko z uporemmaniaka, zawsze byłem szczuply a tłuszcz odkłada mi się tylko na tylku i udacha na tylku najwięcej, z tylu wyglądam jak kobieta , jak J.LO , i nic z tym nie mogę zrobić, nawet 10 tys wydane na lipolize iniekcyjna nie pomoglo nic kompletnie , , nawet 3 godziny dziennie na steperze od 1o lat nadiecie już tylko białkowej, , i cala gora wygląda jak bym miał anoreksje a dupa bez zmian , wielka tlusta , zalana z celulitkiem, i teraz paradoks , zawsze byłem mimo kobiecej sylwetki bujnie owłosiony na ciele!!! jak to wyjasnic, to sprzeczność, mimo to nienawidzę być malba i depiluje cale ciało od dawna już,
rzeczy typu silownia rozbudoa barkow plecow itp. nic nie pomogly bo tylek nadal wielki jest , tak ze spodni nie mogę dobrac bo gdy w pasie ok to w dupie za male zawsze!!
mam 35 lat, 184 cm, 80 kg, pas 78 , biodra 109, dupa 130 , czyli w dupie mam tyle co Arnold w klacie
proszę poradzcie mi czy liposukcja to jedyne wyjście , -brak mi na to pieniędzy- czy może jakiś cykl polecicie , antyestrogeny, co lepszedozywotnio nolwadex czy femara, bo teststeron zle na mnie działa już nawet w malej dawce np. 2 caps undestoru na dobe, mam sajdy!!!
Taka genetyka - niewiele zrobisz. Jedyna rada to rozbudowa masy mięśniowej oraz redukcja tkanki tłuszczowej. Jak zjedziesz do 6% BF to ni ma opcji, żeby z dupy też nie zeszło
tez nad tym myslalem ale kilka rzeczy się tu niezgadza i stoi w sprzeczności, otoz oprócz tych kobiecych mankamentów jestem bujnie owłosiony na ciele, prawie jak malpa, jestem bardzo agresywny, i pobudliwy sexualnie pomomo małego członka , mam spuchnięte jadra, ,musze wywolywac wytrysk 2 razy dziennie min, na sile aby pozbyć się nadmiaru zlej energii i goraca, niestety często wale flaka , az do krwi kilka godzin, aby wywolac wytrysk,
pytanie na które nikt mi nie umie odpowiedzieć cale zycie- dlaczego mi mimo kobiecej sylwetki jak J.Lo jestem owłosiony jak małpa?
odp lekarzy-taka moja natura