Autor |
"za szybcy sie wsciekli" |
|
emdete
|
|
|
|
Danielo85
|
|
Sam mialem wczoraj ten sam problem... Co prawda nie trwalo to 10 sekund ale jakies poltorej minuty ale to i tak za szybko... Piwo napewno pomoze bo kiedys jak jechalem po piwku to woglem nie moglem dojsc i juz sie przestraszylem ze jakis nienormalny jestem i ze biedna laske zamecze, ale jakos sie udalo... |
 |
|
|
korian
|
|
Durex Performa powinien załatwić sprawę  |
Ekspert -
 |
|
|
emdete
|
|
skorzystam! tonący brzytwy sie chwyta
DZieki !
|
bataty
|
|
sprobuj czegos takiego. mi kiedys pomoglo. niech dziewczyna wejdzie na Ciebie i niech sie nie rusza. wloz w nia co masz wlozyc i nic nie rob i niech ona nic nie robi, uspokuj sie cos pogadaj przez chwile lub cos takiego i kiedy sie uspokoisz przejdz do roboty powoli nie spieszac sie i najlepiej myslec o czyms innym, gdzy poczujesz ze sie zbliza zwolnij, przestan lub w ostatecznosci wogole wyciagnij i tak powtoz pare razy ... powinno pomoc |
 |
|
|
Revoltman
|
|
może i działa ale co to za seks..
|
TurboMEN
|
|
Jak kochalem sie w gumach dochodzilem przy pierwszym wejsciu (nawet na preformach) teraz nie bzykam w gumach i spokojnie moge 20 minut spuscic sie i dalej 20 minut albo dluzej :D
|
Revoltman
|
|
a ja umiem w gumach
|
red78
|
|
Nie widzialem. Jestes nowy? Jesli tak, to praktyka, praktyka. Jak ktos powiedzial, Twoja psychika szybko sie podnieca. Oswoj sie z pania np poloz sie na plecach, panna na Tobie (na jezdzca), zamknij oczy i zrelaksuj. Nie licz przyslowiowych calek (to troche dziwne, gdy kochasz sie z dziewczyna), ale staraj sie nie myslec o niczym. Hmm, nie wiem czy dobrze to wytlumacze. Gdy ja zaczynalem, ktos doradzil mi cos takiego-blokuj sygnaly z cial: mysli, uczucia, czucie (dotyk) etc. Pokrecone to troche, ale u mnie dzialalo. :)
|
|