Autor |
"zabawy we troje?" |
|
Postal24
|
|
Wysłana - 12 kwiecień 2005 13:01 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
zastanawia mnie wasza opinia na ten temat?????
czesto widzi sie takie akcje na "różnych" filmach. moją Narzeczona coś takiego kręci mnie chyba też. Boimy sie jednak sprobowac nie wiemy jaka bedzie nasza reakcja po ??? Czy coś takiego kwalifikuje się jako ZDRADA??
Rozmawiamy o tym coraz częściej w grę wchodza wszystkie warianty: dwie kobiety oraz dwóch facetów aby zadna ze stron nie byla pokrzywdzona.
Czekam na wasze opinie i rady a moze ktoś z Was czegoś takiego próbował i czy bylo warto????????
| |
|
 |
|
|
Brock6
|
|
ja napewno bym nie pozwolił na coś takiego jeżeli bym kochał swoją kobiete
i nigdy z nikim bym sie nią nie podzielił!
zastanów sie dobrze bo już "po" może niue być tak samo |
 |
|
|
kate26kat
|
|
Tak się zastanawiam czy to wszystko nie jest tez podsycane mediami.
Więc jakby nie było jest to urozmaicenie ....monotonii ale czy bym się zdecydowała na takie cos...hmm chyba nie, chodź nie przeczę, że o tym marzę. W końcu czasami lepsze są marzenia bo po co się rozczarować i poczuć obrzydzenie .....no właśnie ....a maksymalizują przyjemność. Mimo to marzenia i wyobrażenia a takim sexie zawsze można mieć - nie realizując ich.
Jak dla mnie to niebezpieczne zabawy. Partner może do tego źle podejść nawet jeśli uda nam się go namówić. Poza tym jeśli się z kimś jest związanym psychicznie to po co koncentrować się na innym partnerze. Zresztą układ (hipotetyczny oczywiście) np. mój facet+ja+inna kobieta zraniłby mnie i sądzę, że jego układ odwrotny też. Można się dobrze bawić w układzie 1+1. Myślę też, że jak ktoś nie umie zaspokoić się do końca w układzie 1+1 to zwiększanie ilości mu w tym nie pomoże.
Bo jak spróbować to był kiedyś taki film o tym jak małżeństwo postanowiło z nudów w sumie dołączyć do swingersów. Smutnie się to skończyło bo doszli do wniosku, że tak naprawdę nic ich nie łączy skoro nawet partnerów mogą zmieniać. Myślę też, że to na kobietach właśnie cos takiego zostawia największe wrażenie i niszczy coś bezpowrotnie.
Podejście do sexu jak tylko chęci rozładowania się i przeżycia czegoś z ciekawości to droga do nikąd. Cóż uczymy się niestety na własnych błędach tylko mogą sporo kosztować.
Seks dla seksu w takiej formie - tak, seks dla bycia z kimś blisko - nie.
Jak to jeden z seksuologów napisał: Dopóki twoje zachowania nie szkodzą tobie, twojemu związkowi, obydwoje podejmujecie te zachowania bez żadnego przymusu, nie szkodzicie sobie, nie szkodzicie innym ludziom, a zachowania te są źródłem obopólnej satysfakcji, to jest to normalna realizacja marzeń erotycznych.
Wybór wiec należy do Was
|
 |
|
|
Postal24
|
|
Brock6: ja bardzo Kocham swoja Kobiete i wiem ze ona tekze mnie Kocha
Kate26kat: bardzo podobala mi sie Twoja wypowiedz.
rzeczywiście mozna przyjąć ze wszytko jest podsycane mediami i konsumpcyjna kultura XXI wieku "byle jak,byle z kim,byle szybko,byle gdzie".
Jednak pamietac należy ze to co 5-10 lat temu wydawalo sie nie do pomyslenia czyli np: kochanie sie w innym miejscu niz lóżko czy innej pozycji niz klasyczna dzis juz nikogo nie szkokuje.
Zdecydowanie mnogosc pozycji i niezliczona ilosc miejsc gdzie mozna sie kochac sprawia ze do zwiazku nie wkrada sie rutyna i monotonia ale czy nie warto urzeczywistniac swoich (wspólnych) marzeń ???? Jak sama powiedziałaś marzysz o tym ale jednocześnie masz obawy (zresztą bardzo słuszne).
Wydaje mi sie ze większość kobiet marzy o takim sexsie to jest normalne.
Wychodźcie marzeniom na przeciw :D
|
 |
|
|
Helevorn
|
|
Za duzo filmow i pisemek sie naogladales.
 |
|
|
M-F
|
|
zgodzilbys sie zeby innych facet ruchal twoja kobiete przy tobie? he ja w zyciu
a drugi wariant bardzo chetnie, ale raczej z przypadkowo poznanymi maniurami |
 |
|
|
Postal24
|
|
Helevorn: czy naoglądalem sie duzo filmow? chyba nie.pisemek nie ogladam nie bawi mnie to ale polecam Kamasutre :P
M-F: o widzisz w druga stronę łatwiej sie zgodzić. tylko proponuje pomyśleć o kobietech :P
|
 |
|
|
Helevorn
|
|
"czesto widzi sie takie akcje na "różnych" filmach"
Sam to napisales. A film to nie jest zycie, zeby wprowadzac takie pomysly...
 |
|
|
Lech1986
|
|
z dwiema koleżankami jak najbardziej ale swoja dziewczyna bym sie z nikim nie podzieli a jesli jej na tobie zalezy to ona raczej toba tez by sie nie podzielila...
|
|
Helevorn
|
|
Jeszcze jeden Twoj tekst swiadczy ze za bardzo sie sugerujesz filmami: "Wydaje mi sie ze większość kobiet marzy o takim sexsie to jest normalne."
IMHO niejedna pani to czytajac musiala sie zwijac ze smiechu
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
widać już sami siebie zaspokoić nie możecie
Ekspert -
 |