Chce kochac sie z moja dziewczyna, dlugo czekalismy na ten moment, ale po prostu albo ja nie umiem zalozyc kondoma, albo jak juz mi sie uda to sa inne problemy.
Pytanie moje: co ja robie zle podczas zakladania?
Durex Elite i Classic testowalem. Rozpakowuje, wyciagam, sprawdzam, w ktora strone sie rozwija, okej, good, troszke rozwijam, lapie palcami ten kawalek lateksu zeby nie wplynelo do niego powietrze, nakladam na penisa, rozwijam i co? I LIPA :O Z zasady dalej jak za napletek to nawinac sie go nie da :/ Nie wiem o co kaman, po prostu sie blokuje i juz, i nie chce dalej sie rozwijac, czasami "blokuje" sie w polowie penisa, ale to i tak nie zmienia postaci rzeczy...
nie wiem czy za gruby, pamietam pare miesiecy temu mierzylem to w dl. bylo 18 a w obw. nie pamietam dokladnie 12-13 jakos (w najszerszym punkcie)...
Z tym ze nie stoi na maxa to moze cos w tym byc co mowisz... Niestety nic na to nie poradze ze on mieknie... Dziewczyna sie stara (tak mi sie przynajmniej wydaje...), stoi, odchodze zeby zalozyc prezerwatywe, a zanim jeszcze to zrobie to on juz troszke jednak mieknie... Nie tak ze totalny flak... stoi jeszcze, ale nie tak jak powinien... chyba...
Poproś dziewczynę by ci pomogła. tzn. niech trzyma zbiorniczek a ty dwoma rękoma ściągaj w dół prezerwatywę. Durexy są teraz easy-on i żeby ich nie móc(potrafić) założyć to trzeba być naprawdę lekko niedorozwiniętym.
pzdr
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.