.:Dymi_OCB or Piguła:. -> Pozdrawiam <-
--------------------------------------
Jeśli nie chcesz zarwać w mordę to przynieś mi na jutro pieniędzy torbę albo kliknij tutaj w rogu------>
TEXT MIESIACA:
"To pan CHYTRY asi konstatoval po kure kde nabral 10 kg a potom 9,5spadnull.
Chachachacha.
To ale neni chyba testosteronu.......Chlapce az budes mat odcvicene tolko co ja tak potom mozes do toho vypravat.........Mam najradsej takych ako ty infrastellar 60 kilovych borcov co do vsetkeho pindaju a pritom tomu*****a rozumia........Ja nikomu ten testosteron nezakazujem ani neprikazujem ja som len napisal to co je uz davno odskusane........
Zatial pekny den"
___I am as cold as icE___ Moderator Dzialu Kobiety,Alkohol,Zabawa i SEX
Kurde jak ja bym chcial miec duzego psa ale w bloku mieszkam cholera :( Ale mam kota za to
Pozdrawiam.
TEXT MIESIACA:
"To pan CHYTRY asi konstatoval po kure kde nabral 10 kg a potom 9,5spadnull.
Chachachacha.
To ale neni chyba testosteronu.......Chlapce az budes mat odcvicene tolko co ja tak potom mozes do toho vypravat.........Mam najradsej takych ako ty infrastellar 60 kilovych borcov co do vsetkeho pindaju a pritom tomu*****a rozumia........Ja nikomu ten testosteron nezakazujem ani neprikazujem ja som len napisal to co je uz davno odskusane........
Zatial pekny den"
___I am as cold as icE___ Moderator Dzialu Kobiety,Alkohol,Zabawa i SEX
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.