pytam z ciekawosci czy ktos jest taki jak ja . np ide ulica widze jakas dziewczyne (jestem wolny ) spodobala mi sie zaczepiam i gadam czesc jestem Zdisek :D a ty i rozmowa sie kreci .
jakie macie miejsca na poznaie dziewczyn ?
chodzi mi o to ze dodaliscie mi otuchy i zagaduje p[oprostu od tak :D dzieki no ok wiec wystarczy tylko ladna dziewczyna ktos sprytyny poradzi sobie wszedzie :D mam racje
Ale o chvj Ci chodzi? Chcesz się pochwlić? Brawo. A teraz przestań spamować, albo rób to w spamowni. To już drugi temat z dupy, który założyłeś, weź się ogarnij.
Każde miejsce jest dobre ale ja osobiście wolę zapoznawać w jakiś codziennych sytuacjach, typu przystanek[teraz już jestem zmotoryzowany], jakiś większy sklep, coś tam. I na kameralnych imprezach.
W niektórych miejscach jest statystyczne większe prawdopodobieństwo na poznanie danego typu ludzi, więc to też zalezy kogo się szuka. Np. ja raczej nigdy nie lubiłem poznawać dziewczyn w klubie na disco.
O, albo inny przykład. Jeżeli poznasz jakąś kobietę w burdelu jest wysokie prawdopodobieństwo, ze nie będzie się ona nadawać do stałego związku ().
Zmieniony przez - head-chala w dniu 2012-01-27 22:12:22