FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8674 razy ¬

ROZRYWKA | Filozofia, Psychologia, Religie
zoofilia - co o tym sadzicie? 
[powiadom znajomego]    
Autor "zoofilia - co o tym sadzicie?"   

ronniecol1
 Wysłana - 20 marzec 2016 23:36        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

czy wg was to zbrodnia aby człowiek uprawial sex lub jak kto woli milosc ze zwierzęciem?
a jak w takim razie nazwac zabijanie zwierzat , już nieważne dla jakich celów bo zwierze ma w dupie przyczyne swojej śmierci!
ale co wg was jest gorzsze z punktu widzenie zwierzecie sex z wyzsza forma zycia jaka jest człowiek czy wrzucenie go do gara?
co by wybralo zwierze?sex czy smmierc?
nie zrozumcie mnie zle sam nie dymam ciapków ale wnerwia mnie ubluda ludzi, którzy krytykują zoofilie a sami zabijają i jedza zwierzęta., czy czysta hipokryzja i egoizm!
dajmy zwierzętom wybór!
a ty wolalbys uprawiac sex ,ew zostać do niego zmuszonym , czy wolalbys wskoczyć do gara lub zostać po prostu zjedzonym przez lwa?

Heinek
 Wysłana - 21 marzec 2016 12:55      [zgłoszenie naruszenia]

Lepiej zostaw Burka, bo w końcu sąsiad doniesie na milicje i nawet nie zdążysz założyć tematu "czy seks analny z kolegami z pod celi to homoseksualizm".

worldwar
 Wysłana - 21 marzec 2016 13:21      [zgłoszenie naruszenia]

I <3 D&B & green tea.
--------------------

blublaty
 Wysłana - 21 marzec 2016 20:45      [zgłoszenie naruszenia]

twój pies nigdy ci tego nie wybaczy, zły dotyk boli przez całe życie

ciś typie

Znawca -

Robot-Man
 Wysłana - 21 marzec 2016 23:04      [zgłoszenie naruszenia]

Pisma uważanego przez muzułmanów za wielkiego Ajatollaha Chomeiniego wyjaśniają, że w islamie dopuszczalny jest seks mężczyzny ze zwierzętami ("owcami, krowami, wielbłądami i tak dalej"), jeśli nie ma on innej możliwości zaspokojenia swojej potrzeby. Jedynym zaleceniem jest niezwłoczne zabicie zwierzęcia po osiągnięciu orgazmu. Zwierzę powinno być spalone, ewentualnie może też zostać sprzedane, jednak mężczyźnie wolno sprzedać mięso tego zwierzęcia wyłącznie poza jego wioską. Chomeini przestrzega, że w przypadku wytrysku mocz, kał i mleko tych zwierząt stają się nieczyste i absolutnie nie powinny być spożywane.

powiedz 3 razy allah jest moim panem i dymaj

woroczu, wybieram cie!

hulio
 Wysłana - 22 marzec 2016 02:37      [zgłoszenie naruszenia]

znam takich co gnębili napotkane koty albo wrzucali chomiki do garnków z wrzącą wodą i uważam, że to znacznie gorsze niż kiedy np. kobieta z własnej woli robi loda koniowi, któremu to się wyraźnie podoba.

Specjalista -

shawnray12
 Wysłana - 23 marzec 2016 01:54      [zgłoszenie naruszenia]

oczywiście ze tak hulio, zgadzam się w 100%, ja osobiście nie mam zapedow zoofiliskich, ale poszedł bym jeszcze dalej, nawet zabijanie zwierzat w celu ich konsumcjci jest wielkim zlem dla zwierzęcia, a jkos ludzie nie maja z tym problemu, ale jak już ktoś słyszy o zoofilii, to się wielce oburza , i chce nawet zabic zooofila bo ten uprawia sex z biednym zwierzątkiem, co za obłuda i zakłamanie

hulio
 Wysłana - 23 marzec 2016 02:09      [zgłoszenie naruszenia]

to znaczy mi się wydaje, że społeczeństwu głównie nie podoba się, że to godzi w status człowieka - chodzi tu bardziej o obronę ludzkich wartości niż o obronę dobra zwierząt, jednak bestialstwo wobec zwierząt w moim odczuciu jeszcze bardziej godzi w status człowieka, nie mówiąc już o cierpieniach zwierząt.

jednak hodowanie zwierząt na pokarm w dobrych warunkach i później bezbolesne uśmiercanie, nie wydaje mi się strasznym złem, weźmy pod uwagę, że gdyby nie mięsożerstwo ludzi to takie zwierzęta i tak by nie żyły, bo by ich nie hodowano.

Zmieniony przez - hulio w dniu 2016-03-23 02:14:55

Specjalista -

shawnray12
 Wysłana - 25 marzec 2016 02:35      [zgłoszenie naruszenia]

ja wolalbym zrobić laske koniowi niż zabic kure na rosoł

hulio
 Wysłana - 25 marzec 2016 03:04      [zgłoszenie naruszenia]

jesteś wegetarianinem?

Specjalista -

blublaty
 Wysłana - 25 marzec 2016 17:36      [zgłoszenie naruszenia]

No to proszę bardzo zwal konia koniowy. Walenie zwierząt jes tak samo nienormalne jak posuwanie trupów. Zwłokom też nie dzieje się krzywda ale cywilizowani ludzie uznają to za dewiację i słusznie.

Tak poza tym jest takie plemię które wylizuje krowom, więc masz szansę.

[http://www.wykop.pl/link/1364037/bubalowie-i-ich-zwyczaje-afryka/]

Zmieniony przez - blublaty w dniu 2016-03-25 17:37:12

ciś typie

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

zoofilia - co o tym sadzicie?

Strony: 1 2