FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 32516 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
zostałem zdradzony 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "zostałem zdradzony"   

macpryw
 Wysłana - 3 marzec 2005 22:57      [zgłoszenie naruszenia]

a co do***ales w koncu temu typowi?:P

"lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znależć"

OLcia w-w
 Wysłana - 3 marzec 2005 22:59      [zgłoszenie naruszenia]

rety co za glupoty z tym poscie...
po pierwsze- jak to mozliwe zeby laska na tej samej imprezie kopcila sie z kolegą swojego chlopaka, podczas gdy byliscie " lekko pokloceni ". Niewazne czy alkohol czy kłótnia, takich numerów sie nie wywija komus kogo sie kocha, ja ******le proste to i logiczne, tymbardziej na tej samej imprezie. Czy wy jestescie maszynami do ruchania? Dziewczyna miala az taka chcice ze sie pohamowac nie mogla? Kup jej kulki dopochwowe niech sie turlają 24 h/ dobe to sie jej moze odechce.
nie wiem jakie tam relacje miedzy wami panuja, ale gdzie tu milosc bo ja do tej pory widze tylko zaspokajanie potrzeb seksualnych a to nie o to chodzi ale ja nie bede tlumaczyla 23 letniemu chlopowi bo sam wiesz najlepiej czego od związku oczekujesz.

to je na piču .

Specjalista -

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 4 marzec 2005 08:16      [zgłoszenie naruszenia]

no tak, 23 lata a nie potrafi zrozumieć niektórych rzeczy

Olcia w-w sog

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

Calina
 Wysłana - 4 marzec 2005 16:33      [zgłoszenie naruszenia]

Nie pamięta? A czy Ty nie pamiętałeś choć raz, jak się z kimś kochałeś? To raczej niemożliwe, no chyba że była po prochach. Wiesz, może źle sobie o mnie pomyślisz, ale ja zdradziłam mojego partnera. Nie dokońca, w pewnym sensie, ale dla mnie to był jakiś tam rodzaj zdrady. Tyle że my mieliśmy problemy. Ja mu o tym nie powiedziałam, bo wiem, że to by oznaczało nasz koniec, a niechcę kończyć tyle wspólnie spędzonego czasu, i to jeszcze w taki sposób. On by mi nigdy nie wybaczył. I nigdy by mi nie postawił takiego ultimatum. To jak zeszmacenie człowieka. Może powiedziałeś to pod wpływem jakiegoś impulsu, ale tak się nie robi. Moim zdaniem nie ma w Was miłości, tej niepowtarzalnej, tej iskierki wiąrzącej cały związek. Powinniście się rozstać, in my opinion. Bo to nie wróży Wam już przyszłości. Co, będziesz ją pilnował na każdym kroku, sprawdzał, gdzie chodzi, co robi, etc.? To nie ma sensu. Zresztą już nigdy nie zaufacie sobie. Ty jej, a ona sobie. I tu nie ma nic do rzeczy, co będą mówili koledzy, koleżanki. Bo to Wasza sprawa, Wasz problem. Najgorzej, jak się inni wtrącają. Źle wybrała, skoro wszyscy wiedzą. To nie wróży niczego dobrego. Takie jest moje zdanie. Ale decyzja należy do Ciebie. Życzę powodzonka :)

anarki111
 Wysłana - 4 marzec 2005 16:41      [zgłoszenie naruszenia]

I co sie autor pytania dziwi?!!?? Znalazła przystojniejszego to sie puściła. Normalne.

asind
 Wysłana - 4 marzec 2005 16:48      [zgłoszenie naruszenia]

ehehe ja nie iwme nad czy msie zastanawiasz ja bylem z dziewczyna lat kilka

zdradzila mnie

i ja olalem nawet mi lezka nie poleciala ... nie ma miejsca na takie panny na tym swiecie

mrELO
 Wysłana - 4 marzec 2005 17:05      [zgłoszenie naruszenia]

Rogacz jestes i tyle

>>>[[www.xforum.xon.pl]<<<];

jozkes1987
 Wysłana - 4 marzec 2005 21:11      [zgłoszenie naruszenia]

Olcia w-w dobre z tymi kulkami sogacz ode mnie ale mialem z tego pompe hehehe. No ale na powaznie to ja ci kolego powiem tak nie ma sensu a jezeli chcesz zaspokajac swoje potrzeby to ciagnij tak dalej przynajmniej za darmo sobie poru****asz

korian
 Wysłana - 5 marzec 2005 22:49      [zgłoszenie naruszenia]

buahahaha. dobre.. zajedź szmate na śmierć.. a kumlowi wymień uzębienie .

Ekspert -

newha4
 Wysłana - 5 marzec 2005 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

Chociaż się puściła, szanuję ją bardziej od Ciebie, bong. Jesteś żałosny. Lepiej skończ ze sobą - mam dosyć patrzenia na takich idiotów jak Ty!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 28 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

zostałem zdradzony

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28