Autor |
"zostałem zdradzony" |
|
bong
|
|
nie wiem czy takie cos przezyliscie ale paradoksalnie jest teraz lepiej.otworzylismy sie na siebie.dałem nam szanse i jest dobrze do tej pory nie załuje.mysle ze ona zrozumiałą swoj bład i wyciagneła wnioski.przykra rzecz sie stała ale zaryzykuje bo mi na niej zalezy,jestem dobrej mysli a czas pokaze czy dobrze zrobiłem.trzeba myslec szerzej bo seks nie jest najwazniejszy i jestem zadowolony
serdecznie pozdrawiam |
 |
|
|
djNokio
|
|
Lipa prononuje zakupić mózg.
Bong zycze wszystkiego najlepszego i rzeczywiscie, zdrada nie zawsze musi oznaczać koniec, czasami nawet po niej zwiazek staje sie silniejszy, pozdro.
 |
|
|
raju25
|
|
trele morele!!!!jeśli dziewczyna was zdradzi to znaczy ze nie dajecie jej tego na co zasluguje(bądź czego oczekuje)!!!
|
korian
|
|
o ****a.. bez obrazy, ale ******lisz jak potłuczony.. |
Ekspert -
 |
|
|
neoz
|
|
No troszkę sogów rzuciłem tym co dobrze prawią:)
Ja mam lepszy pomsył przeleć jej wszystkie koleżanki i powiedz że jej wybaczysz jak bedzie namawiać swoje przyjaciółki żeby ci laski robiły ,codziennie inna. i po roku bedziecie kwita.
A naprawde to powiem ci co ja bym zrobił : spodobął mi się pomysł żeby ja przelecieć i rzucić jej 50 zł z tekstem "to za ostatni numerek".
Napewno bym ja rzucił. A typ dokładnie jak ktoś wcześniej wspomniał. Jeśli był znajomy to go zaj** jeśli, nieznajomy nie jego wina. |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Nie no temat jest niezły, a akcja w której koleś po zdradzie daje jej warunek że musi ona mu dogadzac jest dziecinny , jeszcze jej powiedz że przed robieniem Ci dobrze "niech idzie umyć rączki"...
Przecież teraz typiara normalnie się podlizuje zeby wszystko bylo OK. Ale za rok czy dwa znowu to zrobi, bo jak raz sie puści to i drugi raz bedzie...
Ja bym z taka sie wiecej nie zadawał, kwestia mocnego charakteru zeby sobie wytlumaczyc ze zakochanie to nie wszystko, bo widac ze Ty jestes zakochany i zaslepiony przez to.
|
Ekspert -
 |
|
|
Dembasmax
|
|
Wybacz jej. To co zrobila zasluguje na potepienie. Jednak jesli cos do niej czujesz i ciezko ci bedzie bez niej to nie koncz tego. |
 |
|
|
Lipaa
|
|
djnokio nie rosmieszaj mnie buhahah zdrada umacnia zwiazek hehe wez sie rozbiegnij i w mur ***.nij  |
 |
|
|
2M4N
|
|
|
|
Azagal
|
|
Uwazam ze na 90% temat to prowokacja
Do tych co radza mu ja rzucic a kumplowi dac w ryj - frajerzy jestescie
Do autora tematu - jesli jednak to nie sciema to dobrze ze dalej chcesz z nia byc bo przynajmnij inni normalni ludzie sie nie sparza na *****ce.
Jesli jednak temat to prowokacja to smieje sie razem z toba z dobrych rad ktore ci daja. |
 |
|