FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 32517 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
zostałem zdradzony 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "zostałem zdradzony"   

bong
 Wysłana - 1 maj 2005 22:49      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czy takie cos przezyliscie ale paradoksalnie jest teraz lepiej.otworzylismy sie na siebie.dałem nam szanse i jest dobrze do tej pory nie załuje.mysle ze ona zrozumiałą swoj bład i wyciagneła wnioski.przykra rzecz sie stała ale zaryzykuje bo mi na niej zalezy,jestem dobrej mysli a czas pokaze czy dobrze zrobiłem.trzeba myslec szerzej bo seks nie jest najwazniejszy i jestem zadowolony
serdecznie pozdrawiam

djNokio
 Wysłana - 2 maj 2005 00:09      [zgłoszenie naruszenia]

Lipa prononuje zakupić mózg.

Bong zycze wszystkiego najlepszego i rzeczywiscie, zdrada nie zawsze musi oznaczać koniec, czasami nawet po niej zwiazek staje sie silniejszy, pozdro.

Ja w tym co dobre, leciutkie chce zanurzyc sie i w tym plywać.

Specjalista -

raju25
 Wysłana - 2 maj 2005 23:53      [zgłoszenie naruszenia]

trele morele!!!!jeśli dziewczyna was zdradzi to znaczy ze nie dajecie jej tego na co zasluguje(bądź czego oczekuje)!!!

Za szybcy by żyć Za młodzi by umierać

korian
 Wysłana - 3 maj 2005 00:05      [zgłoszenie naruszenia]

o ****a.. bez obrazy, ale ******lisz jak potłuczony..

Ekspert -

neoz
 Wysłana - 3 maj 2005 00:39      [zgłoszenie naruszenia]

No troszkę sogów rzuciłem tym co dobrze prawią:)

Ja mam lepszy pomsył przeleć jej wszystkie koleżanki i powiedz że jej wybaczysz jak bedzie namawiać swoje przyjaciółki żeby ci laski robiły ,codziennie inna. i po roku bedziecie kwita.

A naprawde to powiem ci co ja bym zrobił : spodobął mi się pomysł żeby ja przelecieć i rzucić jej 50 zł z tekstem "to za ostatni numerek".
Napewno bym ja rzucił. A typ dokładnie jak ktoś wcześniej wspomniał. Jeśli był znajomy to go zaj** jeśli, nieznajomy nie jego wina.

minner
SZPIEG
 Wysłana - 3 maj 2005 01:04      [zgłoszenie naruszenia]

Nie no temat jest niezły, a akcja w której koleś po zdradzie daje jej warunek że musi ona mu dogadzac jest dziecinny , jeszcze jej powiedz że przed robieniem Ci dobrze "niech idzie umyć rączki"...
Przecież teraz typiara normalnie się podlizuje zeby wszystko bylo OK. Ale za rok czy dwa znowu to zrobi, bo jak raz sie puści to i drugi raz bedzie...

Ja bym z taka sie wiecej nie zadawał, kwestia mocnego charakteru zeby sobie wytlumaczyc ze zakochanie to nie wszystko, bo widac ze Ty jestes zakochany i zaslepiony przez to.

"Only the deads will see the end of war"
MODERATOR MILITARIÓW od 2007 :-)
INSOMNIA 2013

Ekspert -

Dembasmax
 Wysłana - 3 maj 2005 02:06      [zgłoszenie naruszenia]

Wybacz jej. To co zrobila zasluguje na potepienie. Jednak jesli cos do niej czujesz i ciezko ci bedzie bez niej to nie koncz tego.

Lipaa
 Wysłana - 3 maj 2005 16:45      [zgłoszenie naruszenia]

djnokio nie rosmieszaj mnie buhahah zdrada umacnia zwiazek hehe wez sie rozbiegnij i w mur ***.nij

2M4N
 Wysłana - 3 maj 2005 20:52      [zgłoszenie naruszenia]

ehh trzeba było się upierać przy tym trójkącie

dział sex jak zwykle lepszy od humoru

...tylko pomarudzę i pójdę...

Znawca -

Azagal
 Wysłana - 3 maj 2005 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

Uwazam ze na 90% temat to prowokacja

Do tych co radza mu ja rzucic a kumplowi dac w ryj - frajerzy jestescie

Do autora tematu - jesli jednak to nie sciema to dobrze ze dalej chcesz z nia byc bo przynajmnij inni normalni ludzie sie nie sparza na *****ce.

Jesli jednak temat to prowokacja to smieje sie razem z toba z dobrych rad ktore ci daja.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 28 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

zostałem zdradzony

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28