FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 32515 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
zostałem zdradzony 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "zostałem zdradzony"   

SaharVS
%-)
 Wysłana - 28 luty 2005 20:50      [zgłoszenie naruszenia]

Romantycy.... ->

Odszedlbym od niej. Po co ja wyzywac, bic, pluc, i inne "mondre" pomysly, jakie podsuwaja koledzy. Nie badz taki jak ona. Badz lepszy. Dlatego nie krzywdz jej w zaden sposob a poprostu odejdz.

Pozdrawiam

trulululu trilili tralala
To twoja dziedzina
To moja mina, wygina się w rogala

Specjalista -

nowe widmo
 Wysłana - 28 luty 2005 21:38      [zgłoszenie naruszenia]

w ogóle mam złe zdanie o dziewczynach co robią to w kiblu, dla mnie to prawie jak sex w szambie ...a z tego interesu chłopie wychodż szybko ...kumple już za tobą noszą paluszki nad główką ...słychać jest ryk jeleni na rykowisku ...

to że zawsze mam racje czasem bywa męczące

ferry
 Wysłana - 28 luty 2005 21:54      [zgłoszenie naruszenia]

O panie... po takiej akcji to sfrajerzyłbyś się jakbyś dalej z nią był także jak napisał Sfn rzuć ją jak sam siebie szanujesz.

Sfn S0G

Ekspert -

booe
biały miś
 Wysłana - 28 luty 2005 21:56      [zgłoszenie naruszenia]

zrobiła to z moim kumplem w kiblu - za to daje ci soga

Specjalista -

free5tyle
 Wysłana - 28 luty 2005 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

przelec jej siostre

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 1 marzec 2005 08:20      [zgłoszenie naruszenia]

nie ma sensu tego dalej ciągnąć, bo i po co ??
Sfn sog

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

bong
 Wysłana - 1 marzec 2005 08:29      [zgłoszenie naruszenia]

ona twierdzi ze tego nie pamieta,była tak pijana.widze ze teraz bardzo sie stara i robi wszystko aby to naprawic.po za tym wiem co ona teraz robi gdzie wychodzi i z kim sie widzi,jestem o tym informowany nie tylko przez nia ale i jej siostre z ktora mieszka.nadal nie wiem czy dac jej szanse,sa 2 mozliwosci:albo naprawde sie polepszy albo...sam nie wiem

Martin718
 Wysłana - 1 marzec 2005 08:48      [zgłoszenie naruszenia]

Bong wiem, że trudno zostawić z dnia na dzień kogoś z kim dzieliło się ułamek swojego życia. Ciężko jest powiedzieć papa i zostawić wszystko za sobą. Ale wydaje mi się, że miłość to zaufanie a tego już raczej nie będzie. Odnośnie ,,kolegi'' -- już nie jest Twoim ,,kolegą'' i nigdy nim tak naprawdę nie był. Parafrazując -- Oscar Wilde powiedział kiedyś (i ja się z nim zgadzam, akurat w tej kwestii) -- ,,Raz K...a ----- zawsze K...a'' :)
Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia w związkach:)

,,Kiedy jesteśmy szczęśliwi, jesteśmy zawsze dobrzy, lecz kiedy jesteśmy dobrzy, nie zawesze je

ferry
 Wysłana - 1 marzec 2005 08:50      [zgłoszenie naruszenia]

Ale co to jest za wytłumaczenie że była pijana i nic nie pamięta? Typie ona jeszcze nie raz może się puścić bo miała chcice i potem powiedzieć że nic nie pamięta bo zalała się w trupa, i co z tego? Jak Ty możesz mieć zaufanie do takiego kogoś? Nie bądź naiwny. Człowiek odpowiada zarówno za swoje czyny popełnione na trzeźwo jak i po pijaku. Teraz nie znasz dnia ani godziny, puść ją samą gdzieś a w spokojnu zaleje się i zaliczy kolejnego człenia.

Ekspert -

enwu
 Wysłana - 1 marzec 2005 09:01      [zgłoszenie naruszenia]

Kumpel ?? Niezly kumpel :) ..

Tylko idioci i geniusze maja prawo do rozumienia dowcipow ...

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 28 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

zostałem zdradzony

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28