Autor |
"związek a wózek inwalidzki" |
|
zaga.
|
|
|
|
Kubaa21
|
|
|
|
evelunka
|
|
Ja też jestem niepełnosprawna. Co prawda poruszam się samodzielnie,ale mocno kuleję i mam krzywe nogi. Ogólnie to śmiesznie się kołyszę;) Znam wielu ludzi,którzy poruszają się na wózkach inwalidzkich i sex nie jest dla nich przeszkodą. Oczywiście początki są trudne,bo niepełnosprawny trudniej sie oswaja i przyjmuje odczucia,ale z biegiem czasu czerpie z tego radość i przyjemność. Przy dobrej pozycji,która pomaga niepełnosprawnej osobie lepiej poczuć podniecenie, sex jest naprawde udany. Fakt,że może orgazm nie jest tak silny w przypadku np. sparaliżowanych dolnych kończyn ,ale mimo wszystko występuje. W końcu każdy orgazm u roznych ludzi jest inny. Niepełnosprawna kobieta to taka sama atrakcyjna babka jak każda inna:) Naprawdę. Ja np. nie czuję się gorsza. Może nie moge nosić butów na obcasie,czy sukienek ,bo nie mam pięknych nóg, i moje ciało tez nie jest nieskazitelne ,bo pokryte bliznami,ale co z tego? Też mam prawo do sexu i jakiejś przyjemności. Mojemu partnerowi moje dysfunkcje nigdy nie przeszkadzały i cierpliwie znosi moje narzekania ,ze coś boli ,bo czasami naprawde ciężko trafić z pozycją . Ale jak już mowiłam wszystko kwestia czasu. Teraz jest idealnie i wreszcie się dopasowaliśmy. Wierzcie mi ,sex z ON nie jest czymś strasznym ,ale normalnym i na pewno też zaskakującym doświadczeniem;)
 |
|
|
aniius_
|
|
evelunka...jestes wielka!!!
And we can't go back |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Evelunka zgadzam się z Tobą w 100%
|
|
aniius_
|
|
|
|
aniius_
|
|
znaczy sie porządku
And we can't go back |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
aniius_
|
|
znaczy sie ze co..staruszka juz z Ciebie?
And we can't go back |
 |
|
|
evelunka
|
|
:)dziękuję za miłe słowa
 |
|