FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 16428 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
związek a wózek inwalidzki 
[powiadom znajomego]    
Autor "związek a wózek inwalidzki"   

Miareczka
katechetka
 Wysłana - 1 sierpień 2006 23:21      [zgłoszenie naruszenia]

Evelunka -nikt tego nie neguje tu raczej chodzi i prywatne predyspozycje osoby zdrowej. Jedna będzie kochała i porządałam ON a inna nie. Nie zakładajmy,że jak ktoś nie chce i nie czuje się na siłach to jest nietolerancyjny i ogólnie be.

stateczna żona swojego męża%-)

Ekspert -

czanymotyl
 Wysłana - 1 sierpień 2006 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

Cora, brawo idealnie wyciągnięty sens moich słów

poza tym "tolerancja" wszyscy się tak strasznie z tym odnoszą, jaky są wspaniali po potrafią "pomagać" akceptować ON, wystarczy wyjść na ulice i dostrzec to jaka w kraju jest tolerancja, jak ludzie reaguja na ON (zapraszam na ipon tam wam idealnie to opiszą).

zgadzam się że o gustach się nie dyskutuje, lecz prosze mi powiedzieć gdy jeszcze nie mogliście skosztować sexu mówiliscie że jest zły?
sorki to zły przykład, lecz nie zgadzam się z opiniami, które twierdzą, że nie mogliby być z ON, nie wyobrazają sobie z tą osobą życia, sexu... nie sprobowali a już snują wnioski, jak to by było.
Myślicie że mi początkowo było łatwo, nie ale chciałem bo była między nami miłość bo pokochałem to co jest w środku, że moją mała blondyneczka jest taka cudowna oraz wspaniała bo kocha całytm sercem a niepełnosaprawność... wychodzi wtedy kiedy idziemy po ulicy a ludzie się na nas patrzą, wysmiewają, poźniej twierdzą ze są tolerancyjni, ja już maiłem sytuacje że znajomi z pracy odwracali głowy w sklepie bo ide ze śliczną mądra, lecz "kulejącą" ukochaną i ciśnije mi rośnie jak ktos mi mówi ze jest tolerancyjny chodzi do kościoła oczywiście na pokaz by pokazać na ośiedlu jaki to on wspaniały wpłaca datki na cele charytatywne a nie widzi nic poza swoim "pysznym" nosem i potrafi obrobić nasze "tyłki" za naszymi plecami. ja źle nie życze takim osobą, ale żeby czasem oni kiedyś nie potrzebowali zrozumienia i "tolerancji"

jaki jest sex? wspaniały kiedy się zna ciało partnerki, kie się wie gdzie ma bardziej wyczulone punkcji, mi pełnosprawnemu łatwiej, nie mam ograniczonych ruchów i nie wiedac różnicy, bądz braków bo o tym nie ma mowy, sex z ON jest niczym innym jak wspaniałą nauka o ciele wrażliwych punktach, całej anatomi ciała... taki sex nie jest dla leniwych, dla których liczy się tylko "szybki numerek" by zaliczyć coraz więcej "panieniek" jakby więcej tych "tolerancyjnych" panów maiło okazje kochać się z ON byli by baaardzo zaskoczeni

Zmieniony przez - czanymotyl w dniu 2006-08-01 23:48:36

%-)

Specjalista -

cziks
 Wysłana - 2 sierpień 2006 00:11      [zgłoszenie naruszenia]

jeśli miałaby to "coś" to nie przeszkadzałoby mi to :)

pozdro :D

OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 2 sierpień 2006 08:08      [zgłoszenie naruszenia]

****a. Patrząc w ten sposób to praktycznie każdy człowiek będzie "taki jak my wszyscy inni". Są jak inni, ale jednak wyróżniają się czymś, nie?

Osoba na wózku jest dla mnie aseksualna podobnie jak na przykład karzeł albo kobieta z obwodem ramienia jak moje udo... Nie wyobrażam sobie życia z kimś takim ani mnie nie pociąga. Proste.

I co? Mam się czuć winny, że mam troche inne preferencje, wymagania?

Mam niepełnosprawnych znajomych i naprawdę dobrze się czuję w towarzystwie niektórych. Więc naprawdę gadka o tolerancji i innych ******łach jest tutaj niepotrzebna.

" lecz nie zgadzam się z opiniami, które twierdzą, że nie mogliby być z ON, nie wyobrazają sobie z tą osobą życia, sexu... nie sprobowali a już snują wnioski, jak to by było. "
A próbowałeś piętnowania rozpalonym żelazem? Sory, ale to co piszesz to zwykłe ******lenie...

Słuchaj, za***iście, że masz kobietę, która Ci odpowiada i wzajemnie sobie pasujecie. Para jak każda inna i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Podsumowując - nie chciałbym się związać z osobą niepełnosprawną, mam inne preferencje.
Nie mówię jednak, że gdyby kobieta, którą darzę uczuciem, trafiła na wózek, zostawiłbym ją... Myślę na chwilę dzisiejszą, że byłbym w stanie być przy niej.

Mam nadzieje, że żaden debil mi teraz nie wyskoczy z tym jaki ze mnie hipokryta...

Zmieniony przez - OloKK w dniu 2006-08-02 08:16:02

Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]

Specjalista -

evelunka
 Wysłana - 2 sierpień 2006 08:25      [zgłoszenie naruszenia]

Amen? ;)nie bulwersuj się tak człowieku. Całkowicie się z tobą zgadzam,jedni preferują to a inni cos innego i nie można ich zmuszać do zmiany poglądów itp. Motyl wszystko napisał bardzo pięknie i nie tyczyło się to wszystkich i wcale nie miało na celu obudzenia wyrzutów sumienia. To były tylko spostrzeżenia. Ale oczywiscie bardzo trafne:)

"[...]rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych,
dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul,
myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością."K.I.Gałczyński

esik
 Wysłana - 2 sierpień 2006 12:17      [zgłoszenie naruszenia]

Jeszcze nigdy nie byłem w takiej sytuacji, moja żona jest osobą w pełni sprawną

Ale nie wiem jak bym się zachował, gdybym poznal cudowną dziewczynę, która byłaby na wózku inwalidzkim.. Pewnie nie stanowiłoby to dla mnie problemu w sferze emocjonalnej jak i technicznej, ale na dłuższą metę (rodzina, dom, dzieci) - nie potrafię powiedzieć..

Musiałbym się z tym zderzyć, wtedy byłbym w stanie cokolwiek powiedzieć

Do autora - musisz sam określić, czy byłbyś w stanie być w ewentualnym związku z tą dziewczyną.. - to wyjdzie samo i nasze komentarze nic Ci tutaj nie pomogą

Do osób, które mówią, że osoba niepełnosprawna jest na samym początku skreślona - zastanówcie się, jakbyście się czuli, gdybyście sami byli niepełnosprawni i przeczytali taki oto komentarz.. - przynajmniej zachowajcie to dla siebie proszę, bo to także rani moje uczucia, bo wśród znajomych mam osobę niepełnosprawną i jest to wspaniała osoba.. to facet, ma śliczną kobietę, dwójkę dzieci, dom, firmę.. - powodzi się mu lepiej niż większości z Was (bynajmniej nie chodzi mi tutaj tylko o pieniądze)..

Pozdrawiam.

"Czytajcie Eulera, czytajcie go - jest mistrzem nas wszystkich."
- Pierre Simon de Laplace

Znawca -

OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 2 sierpień 2006 13:53      [zgłoszenie naruszenia]

Znowu do mnie jak widze

Osoba niepełnosprawna nie zalicza się u mnie do kategorii "ewentualny partner". I co? Też ma jej być przykro?
Dżizas...

[www.facebook.com/olokk]

Specjalista -

esik
 Wysłana - 2 sierpień 2006 14:08      [zgłoszenie naruszenia]

Nie, nie o to chodzi..
Czytaj cały wątek to się dowiesz

"Czytajcie Eulera, czytajcie go - jest mistrzem nas wszystkich."
- Pierre Simon de Laplace

Znawca -

czanymotyl
 Wysłana - 2 sierpień 2006 16:30      [zgłoszenie naruszenia]

kolega NIE zrozumiał przesłania

p.s. jakbyś to czytał dokładnie to byś widział, że napisałem ogólnie...
szkoda słów...

Zmieniony przez - czanymotyl w dniu 2006-08-02 16:30:36

%-)

Specjalista -

OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 3 sierpień 2006 03:00      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli piszesz do mnie to odpowiadam, że tylko z Tobą polemizuję. Nie zgadzam się z paroma rzeczami, które piszesz - to to wyrażam.

[www.facebook.com/olokk]

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

związek a wózek inwalidzki

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16