Autor |
"związek z sąsiadką..." |
|
mavachi
|
|
Wysłana - 5 maj 2005 18:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
hmm... niedawno sie przeprowadziłem... i okazało sie że mam całkiem miłą i ładną sąsiadke. start do niej to nie problem tylko że zastanawiam sie czy warto, dziewczyna w moim guście jak wyżej wspomniałem miła, ładna do tego inteligentna - że tak to brzydko powiem towar I klasa - ale mieszka dosłownie drzwi obok. może być miło ale jak sie skończy to może być różnie... co sądzicie start czy nie??
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
START - a co to za różnica czy mieszka obok czy nie, jedyny problem jak bedziesz cos krecil na boku to za bardzo nie mozesz brac innych "kolezanek" na chate , bo może wypatrzyc, jak to sasiadki....
pzdr
|
Ekspert -
 |
|
|
Helevorn
|
|
To Ty jeszcze nie zaczales zwiazku a juz sie zastanawiasz co bedzie jak skonczysz? Wobec tego sobie po prostu daruj...
 |
|
|
slaweh
|
|
rzeczywiście problem. ale myślę że powinieneś spróbować. Tylko pamiętaj, że jak będziesz kończył ten związek to ugadaj się z nią żebyście byli dalej dobrymi sąsiadami, bo przewalone mieć ex na klatce która wiesza na tobie szmaty.
 |
|
|
mazia101
|
|
Ja bym spróbowała.A może wszystko będzie dobrze...ochajtacie się kiedyś...i od razu będą dwa mieszkania koło siebie!
 |
|
|
pakman191
|
|
|
|
M-F
|
|
a tak btw to chyba pozytywne ze maniura mieszka niedaleko, mi tam to ze jest saisadka by nie przeszkadzalo, a wrecz przeciwnie |
 |
|
|
ferry
|
|
będziesz miał zawsze od kogo pożyczyć sól czy połówkę chleba jak zabraknie
DODANE: A tak na poważnie to ostrożnie z tym, opinia w środowisku jest ważna, więc najpierw zorientuj się lepiej jak się sprawy towarzyskie mają w nowym miejscu zamieszkania.
Zmieniony przez - ferry w dniu 2005-05-05 19:49:29 |
Ekspert -
 |
|
|
Mario_35
|
|
Jak dla mnie to odpuść, jak sie po******li między wami to nie będziesz miał życia. Wyprowadzka albo coś w tym stylu. Chyba że pójdziesz na jakiś jasny układ. Seks i tyle. Ale znając kobiety to czy jest do cholery możliwy jakiś z nimi jasny układ???
|
|
CNE
|
|
daj foto , tak na czuja trudno doradzic
|
|
ferry
|
|
"Jak dla mnie to odpuść, jak sie po******li między wami to nie będziesz miał życia. Wyprowadzka albo coś w tym stylu. Chyba że pójdziesz na jakiś jasny układ. Seks i tyle. Ale znając kobiety to czy jest do cholery możliwy jakiś z nimi jasny układ???"
Kiedyś Shao pisał jak z tych "jasnych układów" też niezłye g**no może wyjść |
Ekspert -
 |
|