fotki jeszcze nie mam ale skoro sie jej domagacie to jakoś sie koło niej zakręce i postaram sie ją jakoś w miare szybko tu uwzględnić.
choć teraz mam rozkmine...
bo świat jest mały a jak ona by na to trafiła to już by było nieciekawie.
także fotka raczej tu odpada
Honorowy Dawca Moczu
jakbym miala przystojnego sasiada i bym byla wolna to bym sie zaraz za niego brala
a nie pisala posty na insomni
chyba sam powinienes wiedziec co jest dla ciebie dobre
edit: fotki nie wklejaj bo i tak ja usune jak bez jej zgody zostanie wklejona
a faceci chca sie chyba tylko na nai ponapalac -jak bedzie ladna, a jak bedzie neiciekawa-to ci zaraz odradza zwiazek z nia
Zmieniony przez - Gosia_p w dniu 2005-05-05 22:28:06
nie zarywaj tylko ja caly czas bajeruj bez wyraznego stwierdzenia z twojej strony ze chcesz byc znia, jesli dziewczyna to lubi to moze skonczyc to sie zwyklym romansem takim do niczego niezobowiazujacym%)
fajny uklad isc do sasiadki po cukier a zamist cukru dostac inna slodkosc...%)
ja bym zarywal. ale nie tak od razu, najpierw wybadaj sprawe jaka to ona jest, bo jeszcze sie okaze ze taka ladna pasujecie do siebie a ma rozdwojenie jazni i jej drugie "ja" poluje w nocy z siekiera na starsze babcie albo wyjdzie cos co ci sie nei spodoba choc mniej drastycznego. a tak wlasciwie to ile czasu juz ja znasz?
Hmmmm... ja jestem w zwiazku z sasiadka... co prawda mieszka klatke obok ale to i tak jest mala kamienica :))))) i jest to duzy plus... bo mozesz sie z nia widywac czesciej... minusow jak narazie nie zauwazylem :)))