no jakie macie zwierzaki?ja mam chomika Miku¶a,kota Myszke,i psa Tajfuna.Miku¶ jest czarno bia³y,myszka jest prêgowana na czarno,a reszta to jasno ciemny br±z,Tajfun jest Golden Retrieverem,jest to jasny blond a na uszach br±zowy.a teraz wasza kolej
Czy nie uwa¿asz ¿e w naszym kraju ka¿dy klepie biede?(a faceci co¶ jeszcze)Czy nie s±dzisz ¿e na naszym forum dzieje siê coraz go¿ej-SOGi mog± dawaæ tylko abonenci,dziewczyny nie chc± wklejaæ fotek i wysy³ac CV do zainteresowanych,a administrator wyjecha³ po koszulki "zaraz" wraca-mo¿e wkoñcu zobaczymy jak wygl±da. A czy nie wkur.wa Cie ¿e Quart nie ma modaMo¿esz to zmieniæ g³osuj±c na TAK!- [http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962]
King Adam, masz Golden retrievera ??? normalnie zazdroszcze !
Ja mam psa.. ale opiekuje sie nim moja mama, jest on na dzialce - praktycznie cala dzialeczka nalezy do niego - jest to Owczarek niemiecki ,; a w domciu mam kotkê o wdziecznym mianku "Kitka" . Zamieszcze zdjecie moje kota
ps. to stare zdj.. chyba sprzed 3 lat!tak... wtedy jakos robilismy porzadeczek i polozylismy komputerek nisko na lawie,to nasza kocurka odrazu chciala zobaczyc: "jak to sie siedzi na monitorku"
oooo kiedy miale jeszcze parowke ale ***aniec gryzl meble to go wy***alismy na sprzedaz, mialem koteczke ale niechcacy sie go pozbylem, jakies tam kiedy mialem jeszcze 2 wilczurki( juz niezyja) i jeszcze jednego jajnika ale takie fajnego (to³di) hrhr, to chyba wszystko
Zmieniony przez - -Blink182- w dniu 2004-08-09 17:47:59
~CRAZZY MISSMAX~
no rozumie rozumiem bejbe kazdy ma jakies hobby, oj poprawak ja nie mam
a ja mam kotka, rybki i patyczaki. mia³am jeszcze kiedy¶ chomiki, ¶winkê morsk±, psa, królika i ¿abkê niestety wszystkie oprócz królika nie ¿yj± a królika odda³a babcia bo by³ strasznie du¿y i tylko siê mêczy³ w klatce.ale to by³o dawno.
moja kicia ma na imiê Ksena, jak bêdê mia³a jej fotkê to j± tu zamieszczê, z rybami i patyczakami to samo (te ostatnie chyba nie zyj± bo co¶ siê ostatnio nie ruszaj± )
na samym pocz±tku by³ JE¯ ale wszed³ za szafê i zdech³
potem mia³em psa, a w zasadzie suczkê, by³y te¿ ok 2 lat rybki akwariowe. Obecnie nie posiadam ¿adnych zwierz±t.